„Drag de România mea!”, premiu pentru promovarea valorilor româneşti

TVR2 | Miercuri, 08 Ianuarie 2020
Începutul de an a venit cu un premiu valoros pentru Paul Surugiu-Fuego și emisiunea "DRAG DE ROMÂNIA MEA!", din partea celei mai importante publicații culturale din Basarabia, "LITERATURĂ ȘI ARTĂ".
Fuego pe scena, Drag de romania mea

Eforturile echipei „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” nu au trecut neobservate de public și de specialiști, atât în ţară, cât şi peste Prut.

Astfel, emisiunea a crescut în audiențe, iar recent a primit un premiu important din partea celei mai importante publicații culturale din Basarabia, „LITERATURA ȘI ARTA”, publicație condusă de academicianul, scriitorul și poetul Nicolae Dabija.

Premiul i-a fost acordat gazdei Paul Surugiu Fuego și emisiunii sale pentru promovarea neobosită a valorilor românești pe ambele maluri de Prut, pentru dorința de a face performanță, spectacol și de a impune calitate într-un peisaj mediatic destul de incert.

Premiul este cu atât mai valoros pentru echipa „Drag de România mea” cu cât vine din partea unor intelectuali, a unor mari oameni de artă și de cultură, care, la rândul lor, depun eforturi pentru păstrarea valorilor, pentru frumosul în orice, pentru perpetuarea unor cuvinte alese și pentru aducerea în atenție a celor care definesc, prin tot ce fac, România mare și unită.

(w640)

„Drag de România mea” se difuzează și pe TVR MOLDOVA, în fiecare sâmbătă, de la 16.00.

Premiul acesta vine după altele două, primite în 2019, unul din partea ”ACTUALITĂȚII MUZICALE”, revista Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, care a considerat că este cel mai bun show în anul 2019 și că merită apreciere pentru promovarea muzicii românești. Cel de-al doilea premiu a venit din partea “RADAR DE MEDIA", la cea de a zecea gală.

În premieră, la finalul ultimei ediții din 2019, Fuego a anunțat că va urma cel de-al patrulea sezon al emisiunii, din martie 2020, cu noi nume de referință și momente de colecție.

TVR +
Canalul TVR YouTube