loader
Foto

La „Drag de România mea!” retrăim momente emoţionante

Pe 24 februarie 2019, de la ora 15:00 pe TVR 2, Paul Surugiu-Fuego v-a invitat să revedeţi o ediţie unde muzica şi poveştile de suflet s-au împletit. Emisiunea s-a difuzat și pe TVR HD, TVRi și TVR MOLDOVA - aflați detalii în articol.

 

Marina Florea ne-a adus șlagărul său de referință și o surpriză colorată, împreună cu Paul Surugiu - Fuego.

(w500) Marina Flo

Marina Florea s-a lansat în anii '80, la Festivalul de la Mamaia. Au urmat nenumărate performanțe de-atunci, în anii '90 ea schimbându-și radical stilul și abordarea.

(w882) Marina Flo

Sofia Vicoveanca ne-a povestit despre minunile folclorului și a recitat, în tandem cu Paul Surugiu - Fuego, o creație excepțională ce-i aparține.

(w882) Sofia Vico

Elisabeta Lipă ne-a vorbit despre emoțiile de a reprezenta țara la olimpiadă.

(w882) Elisabeta

Emisiunea a atins cote emoționante când Paul Surugiu - Fuego ne-a prezentat o tânără excepțională, Roxana Irimia, care face artă decorativă.

(w882) SP

Andreea Bănică a fost responsabilă cu spectacolul, Marina Voica, într-o formă specială, ne-a purtat pe aripile nostalgiei, iar doamna teatrului românesc Ileana Stana Ionescu a primit trofeul "Eternitate" și ne-a vorbit despre motivul retragerii ei de pe scenă.

(w882) Andreea Ba

(w882) Ileana Sta

(w500) Marina Voi

Artista Veta Biriş a pregătit cântecul său reprezentativ, alături de alte comori ale folclorului românesc. Pe scenă i-am mai ascultat pe membrii Ansamblului „Valea Prahovei”.

(w882) Veta Biris

Aveți toate motivele să fiţi în fața micului ecran, duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, când puteţi asculta și piese marca Paul Surugiu - Fuego, alături de trupa Supermarket și baletul Florin Mariș!

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: Duminică, orele 15:00 şi 00:10

TVR HD: Duminică, ora 00:10

TVR Internațional: Duminică, ora 01:10 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...