Dr. Quinn, povestea merge mai departe

TVR2 | Miercuri, 19 Ianuarie 2022
TVR 2 a pregătit o surpriză fanilor serialului „Dr. Quinn”. TVR 2 va difuza în premieră atât filmul „DOCTOR QUINN: O FAMILIE ÎN PERICOL” (SUA, 1999) în 22 ianuarie, cât şi „DOCTOR QUINN: DIN TOATA INIMA” (SUA, 2001), sâmbătă, 29 ianuarie.
doctor quinn

TVR 2 a pregătit o surpriză fanilor serialului „Dr. Quinn”. Sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20.25, TVR 2 va difuza în premieră filmul „DOCTOR QUINN: O FAMILIE ÎN PERICOL” (DR. QUINN: THE MOVIE – SUA, 1999), prima producție dintre cele două filme artistice realizate de producătorii celebrului serial „Dr. Quinn”, pentru a continua, la cererea insistentă a publicului, povestea îndrăgitei doctoriţe Michaela Quinn şi a familiei ei. Lungmetrajul a primit o nominalizare la premiul Emmy pentru imagine.

(w640)

Povestea începe cu Sully, care se opune vehement exploatării cuprului în Colorado Springs, motiv pentru care primeşte ameninţări din partea unor investitori fără scrupule. În seara în care întreg oraşul serbează ziua Michaelei, fiica ei şi a lui Sully este răpită. Începe o căutare disperată a micuţei Katie, care-i poartă pe părinţii ei şi pe prietenii lor până în Mexic, într-o aventură plină de primejdii. Regia filmului „DOCTOR QUINN: O FAMILIE ÎN PERICOL” este semnată de James Keach, iar din distribuție fac parte Jane Seymour, Joe Lando, Larry Sellers, Barbara Babcock, Shawn Toovey. Cel de-al doilea film artistic, „DOCTOR QUINN: DIN TOATA INIMA” (DR. QUINN MEDICINE WOMAN: THEHEART WITHIN SUA, 2001) va fi difuzat de TVR 2 în premieră sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 20.10.

Au trecut trei ani de când Colleen a plecat din Colorado Springs pentru a studia medicina şi a venit momentul ca Michaela şi Sully să participe la ceremonia ei de absolvire de la Harvard. Întreaga familie călătoreşte la Boston pentru a sărbători succesul lui Colleen, dar bucuria tinerei este umbrită de prejudecăţile de care se loveşte, ca femeie medic, aşa cum i se întâmplase şi Michaelei cu mulţi ani în urmă. Călătoria la Boston vine cu surprize, unele plăcute, altele triste: Brian îşi găseşte un post de ziarist şi viitorul lui începe să se contureze, însă Elizabeth, mama Michaelei, îşi trăieşte ultimele zile… Mai multe amănunte aici

(w640)

TVR +
Canalul TVR YouTube