loader
Foto

Sănătos, Dr. House pleacă de la Mayfield Psychiatric Hospital

În episodul 2, din seria a şasea, pe care TVR 1 o difuzează în această vară, Dr. House acceptă tratamentul Doctorului Nolan şi părăseşte Mayfield Psychiatric Hospital.

 

Episodul 2, seria a VI-a:

După ce un pacient care delira sare de pe clădirea spitalului, House decide că are nevoie şi va accepta tratamentul Doctorului Nolan. O sărută pe Lydia la o petrecere, iar Dr. Nolan îl ajută să înţeleagă ce a însemnat acel sărut. După ce cumnata Lydiei, pacient catatonic (sindrom psihomotor al schizofreniei prin pierderea iniţiativei de mişcare, conduită stereotipă şi stupoare mintală), este vindecată, Lydia şi familia ei decid să se mute în Arizona. În cele din urmă, House este considerat suficient de sănătos pentru a părăsi Mayfield. Când pleacă, Alvie priveşte cu regret pe fereastră după prietenul şi colegul său de cameră. Inspirat de House, mege la doctorul său şi solicită medicaţia pe care a refuzat-o şi pe care nu o luase până atunci. Cu speranţa că şi el se va face bine.

Serialul cu peste 40 de premii internaţionale, printre care 2 Globuri de Aur, este difuzat în această vară la TVR 1 (cel de-al şaselea sezon). În fiecare zi de luni până joi, la TVR 1, urmăriţi ce pacienţi tratează şi cum se tratează Dr. House.

(w882)

Internat într-un sanatoriu din cauza halucinaţiilor provocate de Vicodin, House e la un pas să-şi piardă dreptul de a profesa. Salvat în cele din urmă de propria-i raţiune, el se va întoarce la spital şi la celebrele lui diagnostice. Dar asta nu înseamnă că relaţiile cu pacienţii şi colegii sunt mai puţin dificile, în special cea cu directoarea spitalului, Lisa Cuddy.

Gregory House ar fi cu siguranţă cel mai teribil coşmar al oricărui pacient, dacă nu ar fi posesorul unui intelect aparent infailibil, după cum el însuşi mărturiseşte: “I’m almost always eventually right...”.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...