loader
Foto

Dr.House ajunge în pragul infarctului

Marţi, 16 octombrie, de la ora 23.00, la TVR 2 puteţi urmări un nou episod din serialul "Dr. House", în care echipa se confruntă cu un alt caz neobişnuit care îi provoacă un val de tensiune lui House.  

 

Echipa preia cazul unui poliţist detectiv care este convins că va muri de inimă înainte să împlinească 40 de ani, aşa cum s-a întâmplat cu tatăl, bunicul şi străbunicul său. În ciuda analizelor care nu confirmă nicio anomalie genetică, poliţistul este convins că mai are de trăit cel mult o săptămână, timpul rămas până la aniversarea de 40 de ani.

House este convins că omul fabulează, îi prescrie un tratament fals şi îl externează -  dar la numai patru ore după ce a părăsit clinica, poliţistul este declarat mort în urma unui stop cardiac.

Bulversaţi, House şi lui Foreman decid să facă autopsia poliţistului pentru a afla cauza decesului dar au parte de un asemenea şoc, încât aproape că ajung, amândoi, în pragul infarctului.

Chiar dacă a scăpat de o anchetă oficială, Chase are mustrări de conştiinţă pentru că a provocat decesul dictatorului  Dibala. Nu îl poate ajuta nici House, nici alcoolul, nici spovedania la preot nici soţia lui, care nu a aflat adevărul şi nu înţelege ce se întâmplă.

Acasă, printr-o metodă neortodoxă, House îl convinge pe Wilson să îl lase să se mute în dormitorul folosit de Amber, fosta prietenă a lui Wilson, care a murit. Aici nu va avea însă parte de prea multă linişte pentru că House începe să audă şoapte  misterioase care îl fac să creadă că halucinaţiile au revenit

Puteţi urmări DR. HOUSE de marţi până vineri, la ora 23:00, pe TVR 2.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Duminică, 12 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

TikTok, interzis? Aflăm duminică, la „Breaking Fake News”! | VIDEO

Tot atunci, despre sângeroasele mandate ale lui Vladimir Putin. Marian Voicu şi echipa sa ne aşteaptă duminică, 12 mai, de la ora 19.00, la TVR 1.

Elisa Leonida Zamfirescu – prima femeie inginer chimist din lume, în galeria „Români universali”

Pe 13 mai, Cristian Tabără ne prezintă o româncă a cărei voinţă a răsturnat mentalităţi în întreaga lume. Un episod în premieră al emisiunii se ...