loader
Foto

Două noi meciuri de handbal din Liga Naţională, la TVR 1

Sâmbătă şi duminică, 15 octombrie şi 16 octombrie, de la 16.00, TVR 1 transmite în direct partidele de handbal feminin: SCM Craiova - CSU Danubius Galaţi şi HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Unirea Slobozia .

 

Liga Naţională de handbal feminin se reia în weekend la TVR cu etapa a şasea. „La Craiova, handbalul a devenit de câţiva ani o iubire alb-albastră şi echipa din Bănie speră ca sâmbătă să umple până la refuz Sala Polivalentă din localitate, la meciul cu nou promovata Danubius Galaţi. Se anunţă un meci dificil pentru handbalistele de la SCM, care nu vor putea conta pe una dintre cele mai valoroase jucătoare, Valentina Elisei, accidentată grav în partida din Capitală cu CSM. Gălăţencele, cu un antrenor ambiţios pe bancă - fostul pivot al naţionalei masculine, Valeriu Costea - vor să producă surpriza rundei, după ce au fost aproape să învingă, în etapa trecută, pe Dunărea Brăila, liderul Ligii Naţionale”, comentează jurnalistul TVR Dragoş Cojocaru.

Sâmbătă, 15 octombrie, TVR 1 transmite în direct de la Craiova partida SCM Craiova - CSU Danubius Galaţi, începând cu ora 16.00, cu comentariul lui Dragoş Cojocaru.

(w882)

La Vâlcea, echipa locală HCM are în continuare o misiune imposibilă în faţa suporterilor: să repete performanţele fostei Oltchim, finalistă în trecut a Ligii Campionilor. Jucătoarele de la Vâlcea, care se bat în acest sezon pentru un loc de cupă europeană, întâlnesc duminică Unirea Slobozia, iar un eventual succes le poate urca pe locul 5 în clasament. Partida de handbal HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Unirea Slobozia este în direct la TVR 1 de la Râmnicu Vâlcea, iar comentator este Dragoş Bocanaciu. Duminică, 16 octombrie, de la 16.00.

În această etapă s-au disputat în devans meciurile:

Dunărea Brăila - HC Zalău, scor 25 - 20
U Cluj - CSM Bucureşti, scor  19 - 28
Corona Braşov - CSM Roman, scor 18 – 18.

Până la momentul publicării acestui articol, clasamentul Ligii Naţionale de handbal feminin este următorul:

  1. HC Dunărea Brăila
  2. CSM Bucureşti
  3. ASC Corona 2010 Braşov
  4. U Cluj
  5. SCM Craiova
  6. CSM Roman
  7. HCM Râmnicu Vâlcea
  8. CSM Bistriţa
  9. CS Măgura Cisnădie

10.  HC Zalău

11.  CSM Unirea Slobozia

12.  CSM Cetate Devatrans

13.  CSU Danubius Galaţi

14.  CSM Ploieşti.

Începând din această toamnă, timp de doi ani, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova) se văd partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională de handbal feminin şi Liga Naţională de handbal masculin.

credit foto: sportincluj.ro; ghidsportiv.ro

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.