"Un doctor pentru dumneavoastră”: Relația dintre calitatea vieții și sănătate

TVRi | Marţi, 05 Iulie 2022
Marți, 5 iulie, de la ora 19.00, v-am inivitat să revedeți la TVR Internaţional o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră”.

*Relația dintre calitatea vieții și sănătate

Invitat:

dr. Cristian Răchitan, naturopat,  SUA

Relația părinți – copii în primii ani de viață poate influența calitatea personalității viitorului adult. Cine suntem când ne naștem, încotro ne îndreptăm și ce devenim? De ce ne stresăm? Care este relația dintre calitatea vieții și boală? Răspunde la toate aceste întrebări invitatul nostru plecat de peste 40 de ani din Gura Văii, un loc aflat undeva pe malul Dunării. Se reîntoarce mereu, acasă, la rădăcini, pentru a împărtăși românilor experiența lui de viață.


*Fericirea tangibilă, de la teorie la practică

Invitat:
Din Iași: psiholog Ștefan Basil

Pe parcursul a doi ani dificili, au fost provocate relațiile, viața profesională, alegerile. Am învățat să ne reevaluăm obiectivele. Obosim, cădem... Important este să ne ridicăm de fiecare dată. Unii dintre noi au nevoie de sprijin şi de mai mult timp. Invitatul nostru face parte dintr-o comunitate de psihologi și psihoterapeuți care dezvoltă programe educative, de conștientizare socială și dezvoltare personală, cu scopul de a genera o schimbare de mentalitate în România. Psihoterapia și psihoeducația ajută în valorificarea resurselor interioare care pot duce spre echilibru. Fericirea este o alegere! Atingerea ei implică perioade de disconfort. În această ediţie, aflăm cât de fericiţi putem fi.

.***

Echipa Un doctor pentru dumneavoastră vă este aproape, oriunde v-aţi afla!

Moderator Măriuca Mihăilescu

Jurnaliști Dan Cadar și Lucian Băbeanu

Producător Monica Ancuța

*Credit foto  Monica Ancuța

TVR +
Canalul TVR YouTube