loader
Foto

Distractis Show de sezon la TVR 1: Distilat de comedie

De luni, 4 noiembrie, de la 21.00, grupul Distractis a revenit în grila TVR 1 cu Distractis Show - Distilat de comedie, care se vede online şi pe tvrplus.ro

 

Ediția emisiunii de luni 4 noiembrie este disponibilă online pe TVR+

A venit toamna, oamenii şi-au pus murături, iar echipa Distractis se mută în pivniţă să facă Distilat de comedie! Distractis Show revine la TVR 1 şi pe tvrplus.ro cu noul serial – Distilat de comedie, care combină umorul inteligent de replici cu umorul de situaţie şi cu parodiile muzicale scurte. Membrii grupului Distractis exploatează, în cheie comică, zăcămintele cotidiene de umor pentru a ajunge la temele majore ale prostiei universale.

„Emisiunea se adresează publicului de orice vârstă din mediul urban sau rural cu studii medii şi superioare. Publicul de alte vârste sau cu studii mai mici decât medii este binevenit. Important este să râdem împreună!”, sunt de părere membrii grupului Distractis.


Din echipa Distractis fac parte Ioan Gyuri Pascu, Cristi Greţcu, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu, Cătălin Mireuţă, Florin Constantin, Silviu Petcu, Valentin Gora, Dan Rădulescu, Simona Stoicescu, Ella Prodan, Ilona Brezoianu şi Eduard Cârlan.

Cristi Greţcu este moderatorul noului show, iar acţiunea se petrece, de cele mai multe ori, într-o pivniţă. Fiecare ediţie va cuprinde monologul moderatorului, comentat de specialiştii Haşmaţuchi, Haşeganu şi Haşureanu, o scenată de ficţiune – Întâmplări de zi cu zi sau noapte cu noapte, tratate într-o cheie fictivă, dar şi prezenţa unui invitat muzical – la prima ediţie, invitaţi sunt membrii trupei Iris. Un alt invitat, ales din underground-ul de club al umorului (nu membru Distractis) va susţine, tot la fiecare ediţie, un moment de stand-up comedy la rubrica Hai stand-up, stand-up!. Iar dosarul emisiunii La trântă cu enigmele va rezolva în cheie comică o întâmplare enigmatică şi misterioasă printr-un minidocumentar cu reconstituiri şi testimonial.

În fiecare luni seară, de la ora 21.00, telespectatorii TVR vor putea urmări Distractis ShowDistilat de comedie, emisiune realizată de Casa de Producţie TVR.

 

Despre Grupul Distractis

Foştii „Divertişi” au revenit în 2011 la TVR, după 11 ani: ei au mai putut fi urmăriţi la Televiziunea Română în perioadele 1990-1993 şi 1998-2000.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Prințesa Victoria va vizita Eurovision 2024

Prințesa Victoria va vizita Eurovision 2024

publicat: Joi, 18 Aprilie 2024

Media suedeză scrie că Victoria, Prințesa Moștenitoare a Suediei, va participa la Marea Finala a Concursului Muzical Eurovision 2024 din Malmö.

„Înapoi la argument”: Dialogurile lui H.R. Patapievici cu Andrei Pleșu și Radu Paraschivescu (2007), redifuzate la TVR Cultural

Între 15 și 19 aprilie, TVR Cultural redifuzează dialogurile lui Horia Roman Patapievici cu Adrian Papahagi, Teodor Baconschi, Dan Burlac, Radu ...