loader
Foto

Galerie foto

Distractis – Distilat de comedie – ediţie specială de Anul Nou

Luni, 30 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi tvrplus.ro, echipa Distractis a pregătit, în ultima ediţie din acest an, o Gală Anului 2013 – „Politichia de Mărăgăritar"

 

Ediția emisiunii de luni 30 decembrie este disponibilă online pe TVR+

Cei trei analişti, Haşulete, Haşeganu şi Haşmaţuchi încep în forţă ediţia din 30 decembrie a Distractis – Distilat de comedie cu un Pluguşor: „Aho, aho, români crizaţi, / Staţi aici şi nu schimbaţi, / Lângă noi v-alăturaţi… / Iarna-i grea, omătu-i mare, / Dar pe noi în cot ne doare / Fiindc-avem televizoare! / Poa’ să ningă şi un an / Ne uităm la Suleyman!”

Nu lipsesc nici urările pentru vedete, nici cele pentru conducători, dar mai ales pentru telespectatori. Şi tot în ultima ediţie Distractis - Distilat de comedie a acestui an, echipa Distractis a pregătit o Gală Anului 2013 – „Politichia de Mărăgăritar". În ce constă această gală ne spune Silviu Petcu:

„Gala din acest an a Premiilor „Politichia de Mărgăritar” va fi prezentată de amfitrionii Silviu şi Alma, aceşti Smiley şi Bartoş ai divertismentului de comedie. Categoriile premiate anul acesta sunt:

1. Moşierul Anului 2013. Va trebui să alegem între domnul Traian Băsescu, cumpărătorul unui teren de 280 de hectare în judeţul Călăraşi, cu bani împrumutaţi de la CEC; Dan Voiculescu, pentru cele 36 de hectare cumpărate de la ICA la un preţ de 75 de ori mai mic decât preţul pieţii – deci, fără bani împrumutaţi, că n-a fost nevoie; şi Elena Udrea, pentru cele 80 de hectare negociate în judeţele Giurgiu şi Călăraşi... pentru care nu ştim încă de unde va împrumuta banii.

2. Chixul anului. Nominalizări: Guvernul Ponta, pentru ratarea privatizării Oltchim; Victor Piţurcă şi echipa naţională, pentru ratarea calificării la Campionatul Mondial din Brazilia; Guvernul Ponta, pentru ratarea privatizarii CFR MARFĂ.

3. Evenimentul anului. Nominalizări: Vizita premierului chinez în România - pentru că a adus în viitorul României o parte din măreţul viitor comunist al Chinei; Neînceperea exploatării de la Roşia Montană; Începerea lucrărilor la Scutul Antirachetă de la Deveselu – pentru că, „Mai bine în NATO, sub scut, decât la Moscova pe scut.”

4. Premiul Murphy pentru cea mai grozavă aplicare a legilor lui Murphy

Avem un singur nominalizat, dar şi un singur câştigător: Valeriu Zgonea. Motivaţie: pentru că, deşi şi-a atins de mult timp nivelul de incompetenţă, el este ales în continuare.

5. Premiul de coabitare. Acest premiu va fi acordat de însăşi Angela Merkel şi va fi acordat ex-aequo...

La Anul şi La Mulţi ani!”

FILM.TVR.RO

Logo

 
Rodica Mandache, în rolul Pălărierului... cel bun, la „Vis sau realitate”

Pe 17 mai, mult admirata actriţă îşi încearcă noi talente. Basti Ţopescu îi este alături, ajutând-o să-şi îndeplinească visul. Un nou episod „Vis ...

Veta Biriş, triplu aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să omagiem viaţa şi cariera artistei împreună cu Mariana Anghel, Niculina Stoican, Ilie Medrea, precum şi cu ...

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.