„Din nou la pândă" - o comedie cu un trio „criminal"

TVR.RO | Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020
Miercuri, 25 noiembrie, de la ora 21.10, TVR 2 vă invită să urmăriţi un film în care acţiunea se îmbină cu umorul, protagonişti fiind Richard Dreyfuss, Emilio Estevez şi Rosie O’Donnell.
Film poliţist, comedie. Doi poliţişti din Seattle, specialişti în supravegherea suspecţilor, investighează cazul unei femei care a dispărut înainte să poată depune mărturie împotriva unei organizaţii criminale. Dar misiunea va fi plină de peripeţii, mai ales după ce echipa e completată de o procuroare cu care cei doi poliţişti nu reuşesc să se înţeleagă.
(w640)

La trei ani după acest film, Rosie O’Donnell a devenit una dintre marile staruri americane de televiziune, cu Rosie O'Donnell Show, emisiunea prezentată și produsă de ea. A durat şase ani, perioadă în care Rosie a devenit multimilionară şi cunoscută pe tot globul.

La 10 ani după încheierea acestui show, în martie 2020, Rosie a revenit pe tv cu o singură ediţie. Sarah Jessica Parker, Matthew Broderick, Morgan Freeman, Gloria Estefan sunt numai câţiva dintre invitaţii cu ajutorul cărora Rosie a strâns, în această singură ediţie, peste o jumătate de milion de dolari, pentru ajutorarea actorilor afectaţi de coronavirus.

DIN NOU LA PÂNDĂ (ANOTHER STAKEOUT – SUA, 1993)
Regia: John Badham
Cu: Richard Dreyfuss, Emilio Estevez, Rosie O’Donnell, Dennis Farina
TVR +
Canalul TVR YouTube