loader
Foto

Din 14 decembrie, o nouă mini-serie cu Gabriel Garko la TVR 2: „Chip de înger”

TVR 2 difuzează în premieră o nouă producţie cu celebrul star italian Gabriel Garko. Din 14 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 22.10, telespectatorii pot viziona mini-seria „Chip de înger” („Viso d’angelo”).

 

Acţiunea din „Chip de înger' se petrece într-un orăşel italian de pe malul mării, unde un şir de crime misterioase înfioară comunitatea: asasinul lasă câte un rozariu în mâinile fiecăreia dintre victimele sale.

Producţia italiană cu accente thriller, în regia lui Eros Puglielli, are patru episoade şi a fost difuzată în ţara de origine în 2011. Din distribuţie mai fac parte, printre alţii, Angela Molina, Eva Grimaldi, Martine Brochard şi Federico Galante.

(oar_w460)

Cazul îi este încredinţat inspectorului Roberto Parisi (Gabriel Garko), specialist în crimele în serie, care descoperă că toate victimele locuiseră o vreme la centrul de recuperare Santa Teresa, condus de sora Serafina (Angela Molina).

Ca să afle ce se întâmplă dincolo de uşile închise, Parisi o trimite acolo pe colega lui, Angela Garelli (Cosima Coppola), ea însăşi fostă toxicomană. În timp ce îşi urmează tratamentul, Angela se trezeşte prizonieră a unui labirint de intrigi şi de secrete pe care nimeni nu le-ar fi crezut posibile în orăşelul lor aparent liniştit.

Mini-seria „Chip de înger” este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 22.10.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...