Despre puterea prieteniei, în filmul "Oameni și elefanți"

TVR2 | Miercuri, 20 Octombrie 2021
Miercuri, 20 octombrie, de la ora 21.10, TVR 2 v-a propus să urmăriţi o poveste emoționantă ce se naşte în inima unei exotice jungle din Thailanda.

"Oameni și elefanți", filmul în regia lui Eric Schwab, cu First Khunchan în rolul principal, ne poartă în inima exoticei jungle thailandeze pentru a urmări povestea unei frumoase, dar atipice prietenii dintre un băiețel, Boy Mahout, interpretat de tânărul First Khunchan, și elefantul Lucky. Ambii orfani, singurătatea îi aduce pe cei doi împreună si hotărăsc să părăsească sălbăticia. Cei doi pornesc într-o aventură extraordinară în lumea "civilizată", plină de provocări și întâmplări amuzante, dar care ar fi fost lipsită de farmec fără un partener de nădejde.

(w640)

Boy și Lucky trăiesc o poveste plină de emoție în jungla urbană și împreună înfruntă cu succes ignoranța și, adesea, cruzimea oamenilor. Băiatul îl învață pe elefantul Lucky diverse scamatorii pentru a își asigura traiul, dar și să...picteze. La scurt timp, Lucky devine un artist admirat de toată lumea și, astfel, oferă siguranța zilei de mâine celor doi.

Dar ce se întâmplă cu micuțul Boy când Lucky se îndrăgostește? Nu ezitați să urmăriți filmul "Oameni și elefanți", o lecție frumoasă de viață care ne reamintește cât de ușor putem înfrunta greutățile cu un prieten alături.

(w640)

TVR +
Canalul TVR YouTube