Despre dragoste şi curaj într-un nou serial la TVR 2: „Glasul inimii”

TVR2 | Luni, 06 Ianuarie 2020
De luni până vineri, de la ora 16:00, TVR 2 va difuza un serial TV de succes, inspirat din cartea scrisă de apreciata autoare Janette Oke şi adaptat pentru televiziune de Michael Landon Jr.

Povestea clasică din preerie s-a bucurat de audienţa publicului în Statele Unite ale Americii şi Canada, iar „Glasul inimii” a ajuns deja la cel de-al şaptelea sezon.

Serialul „Glasul inimii” spune povestea tinerei profesoare Elizabeth Thatcher (Erin Krakow) care, la începutul secolului XX, îi cheamă la şcoală pe copiii unei localităţi îndepărtate, Coal Valley, un orășel de mineri din vestul Canadei.

Tânăra, care provine dintr-o familie de vază, este fermecată de locuitorii din Coal Valley şi se implică cu toată pasiunea în viaţa lor dificilă. Nimic însă din educaţia aleasă pe care a primit-o în Est nu a pregătit-o pe Elizabeth pentru postul de învăţătoare în vestul Canadei. În ciuda tuturor greutăţilor, ea le predă copiilor şi este foarte implicată în viaţa micii comunităţi. În acelaşi timp este hotărâtă să nu-şi deschidă inima faţă de niciun colonist, dar dragostea va apărea când întâlneşte un membru din Poliţia Regală Călare Canadiană...

În 2018, cel de-al şaselea sezon „Glasul inimii” a avut premiera cu două ore speciale de Crăciun, care a fost difuzat ca parte a CountdownHallmark, la evenimentul de Crăciun. În aprilie 2019, seria a fost reînnoită pentru un al șaptelea sezon care va fi difuzat în 2020 în ţara de origine.

„Glasul inimii”, de luni până vineri, de la ora 16:00.

(When calls the heart-SUA, 2014-2019). Cu: Erin Krakow, Daniel Lissing, Lori Loughlin, Jack Wagner.

TVR +
Canalul TVR YouTube