loader
Foto

Galerie foto

Despre Covid-19 și consultul genetic, în noul sezon „Vreau să fiu sănătos”

Informaţii şi sfaturi medicale la obiect. Rubrici şi reportaje care promovează practicarea sportului şi mişcarea fizică. Din 23 mai, în fiecare sâmbătă, la TVR 1, Sonia Argint Ionescu ne dă întâlnire la ora 10.00, cu emisiunea „Vreau să fiu sănătos”.

 

Un sezon nou al emisiunii „Vreau să fiu sănătos” începe sâmbătă, 23 mai, la ora 10.00, cu o ediție ce pune pe tapet și subiectul ce ține de câteva luni titlurile tuturor jurnalelor de știri – coronavirusul. „Vom aborda subiectul legat de Covid-19, cu toate implicațiile lui”, ne spune Beatrice Cioba, producătorul emisiunii.

Cu sfaturi simple şi la obiect, Sonia Argint Ionescu şi echipa coordonată de Beatrice Cioba, ne propun noi subiecte ce promovează calitatea vieţii. „După o amânare de două luni a începutului noului sezon „Vreau să fiu sănătos”, suntem extrem se bucuroși să revenim în atenția telespectatorilor noștri cu informații noi și utile despre ceea ce reprezintă bunul cel mai de preț fiecărui om, sănătatea! Sâmbătă, de la ora 10.00, vă așteptăm!”, este invitația lansată de Sonia Argint Ionescu telespectatorilor TVR 1.

Și în noul sezon, emisiunea de tip magazin se va adresa „atât persoanelor interesate de propria sănătate, cât și tinerilor, doamnelor și domnișoarelor care doresc să își contureze un stil propriu și să își schimbe look-ul, cu bani puțini”, ne mai informează producătorul „Vreau să fiu sănătos”. În fiecare ediție, trei medici vor dezbate în platou temele puse în discuție. De asemenea, medici din străinătate își vor împărtăși opiniile avizate, prin telefon.

Vom putea vedea reportaje filmate pe teren, pe subiecte medicale, din zona de medicină alternativă sau din arii tangente medicinei. Emisiunea va avea și în acest sezon o rubrică permanentă de Tips&Tricks, o rubrică destinată problemelor tinerilor, una de sport și una de înfrumusețare și lifestyle, filmată chiar în cabinetele de profil, sub forma unor mici demonstrații.

Pentru că se apropie vacanța de vară, unul dintre subiectele primei ediții este dezbătut alături de dr. Iolanda Vivișenco, medic primar pediatru, care ne oferă informații importante despre petrecerea vacanțelor în destinații exotice, cu copii mici. Tot atunci, aflăm în ce constă consultul genetic și ce teste genetice se fac pentru stabilirea unui tratament personalizat împotriva cancerului.

Un subiect poate incomod, dar care trebuie înfruntat, este cel care privește consumul de droguri în țara noastră. Președintele executiv CIADO România, Gigel Lazăr, ne vorbește deschis despre situația actuală și acțiunile întreprinse pentru prevenirea consumului de stupefiante.

Cât de sănătoase sunt salatele pe care le cumpărăm în supermarket la pungă, gata de pus în castron? Aflăm tot din prima ediție „Vreau să fiu sănătos” a sezonului, când vom face o vizită la o fabrică unde salatele sunt pregătite să fie puse pe rafturile magazinelor.

Psihologul Andreea Manea ne avertizează că bolile apar întâi în câmpul energetic. Mai multe pe această temă, tot în ediția de debut de sezon a emisiunii. Și tot atunci, despre grădinița în aer liber dar și despre fondul de ten... semipermanent.

În fiecare sâmbătă, de la ora 10.00, telespectatorii TVR 1 află la „Vreau să fiu sănătos” noutăţi din lumea medicală, cele mai recente tratamente şi terapii sau metode profilactice.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Irina Drăgan, una dintre primele femei jandarm din țară, și antreprenoarea Alexandra Solea, la podcasturile „ArtELE”. Drăgan: Prin munca mea, am avut ocazia să depăşesc prejudecăţi, şabloane şi critici

În ultimul weekend din luna martie, de la ora 13.00, la podcasturile „ArtELE”, Valentina Băințan discută cu Irina Drăgan, una dintre primele ...

Un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”, din 31 martie, la TVR Cultural. Prima invitată, dr. Maria Dorobanțu

TVR Cultural și Academia Română îi invită pe telespectatori, din 31 martie, la un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”. Dr. Maria ...