loader
Foto

Deep Zone Project, participanți la Eurovision 2008, ar fi „fericiți să revină în concurs”

Într-un comunicat de presă al BNT, reprezentanții Bulgariei din 2008, Deep Zone Project, au dezvăluit că le-ar plăcea să revină în concurs.

 

Deep Zone Project a lansat recent „Funk You“, o melodie care „are o atmosferă de DJ, asemănătoare cu Take Me Away”, piesa lor din concurs.

Grupul este format din DJ Dian Solo (fondatorul formației), solista Eva Maria Petrova, care s-a alăturat în 2018, și producătorul Danny Dimitroff. Eva a concurat în X Factor Bulgaria în același an cu Kristian Kostov (Eurovision 2017) și VICTORIA 2020-2021.

Vorbind despre ESC, DJ Dian Solo afirmă: „Deep Zone Project va fi fericit să se întoarcă la Eurovision în viitor". Despre Victoria, reprezentanta Bulgariei pentru 2020 și 2021: „Suntem prieteni grozavi cu Vicky, în special Eva (...). Îi iubim muzica și chiar intenționez să fac un remix dance pentru Tears Getting Sober, deoarece ar putea suna foarte bine."

La Concursul Eurovision din 2017, Kristian Kostov, în vârstă de 17 ani, a terminat pe locul al doilea în Marea Finală, aducând Bulgariei cel mai bun rezultat de până acum. În 2007, Elitsa & Stoyan au terminat pe locul 5 cu piesa „Water”.

Bulgaria a debutat la Concursul Eurovision din Kiev, Ucraina, în 2005. Țara a concurat anual din 2005 până în 2013, înainte de a se retrage timp de doi ani, din cauza problemelor financiare.

Sursa foto: internet

FILM.TVR.RO

Logo

 
Impactul legislației Uniunii Europene asupra cetățenilor români

Luni, 15 aprilie, de la ora 21, vă invităm pe TVR Internațional la o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”.

Reporter Special: Credințe fără granițe | VIDEO

Reporter Special: Credințe fără granițe | VIDEO

publicat: Vineri, 12 Aprilie 2024

Mai mulţi tineri din Africa şi unul din Siria au ales să studieze teologia la Iaşi. Poveştile lor impresionante le puteţi descoperi în cadrul ...

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

publicat: Vineri, 12 Aprilie 2024

De multe ori, problemele locative îşi găsesc rezolvarea pe cale amiabilă, însă există şi situaţii când singura soluţie este Instanţa de ...