Declaraţie de dragoste în reality show-ul „Down the road. Aventura”| VIDEO

TVR.RO | Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020
Opt tineri curajoși au pornit în aventura vieţii lor. Surprizele s-au ținut lanţ la „Down the road. Aventura”, luni, 13 ianuarie, de la ora 22:00, la TVR 1 şi TVR HD.

O frumoasă poveste de dragoste s-a înfiripat la „Down the road. Aventura”.

Tot mai atras de Andreea, Andrei Niţă a invitat-o cu emoții la plimbare ca să se cunoască mai bine. Ce i-a propus tânărul, cu ce gesturi romantice a încercat să o cucerească şi care a fost reacţia părinţilor lor vedeți în ediția a 4-a a reality-show-ului, ediție înregistrată pe TVR+ și disponibilă, de asemenea, pe canalul oficial al TVR pe YouTube.

 

E greu să te trezeşti dimineaţa, dar Raluca, Mihai, Andreea, Ionuț, Bogdan, Andrei Niţă, Andrei Cupşa şi Anca, tinerii speciali porniţi în experienţa „Down the road. Aventura”, s-au pregătit în grabă pentru a afla provocările din acest episod. După plimbarea cu balonul, întâlnirea cu dinozaurii şi excursia la Castelul Bran, locul unde s-au născut înspăimântătoarele poveşti cu vampiri, ei au petrecut alături de ghidul lor, Mircea Radu, o zi relaxantă. Au vizitat Grădina Zoologică din Braşov, au mers pentru pentru prima dată la SPA şi masaj şi au servit o cină amuzantă aflând de la specialiști cum pot să şi-o prepare singuri. Experiențele nu s-au oprit aici; în ediția de luni, tinerii au învăţat o lecţie importantă de viaţă: Ce înseamnă libertatea!

(oar_w460)

În fiecare zi de luni, de la ora 22:00 vă invităm să fiţi alături de participanţii la „Down the road. Aventura”, un reality show în premieră despre tineri speciali, dar şi despre experienţe de neuitat care-ţi hrănesc sufletul şi schimbă mentalităţi. Formatul original, „Down the road”, este produs de VRT, Belgia şi a înregistrat un real succes în ţara de origine, unde deja a ajuns la cel de-al treilea sezon. Reality show-ul se difuzează şi în Statele Unite şi a primit numeroase premii internaţionale la festivalurile de gen. Printre acestea, AIB Impact Award 2019, Rose d'Or 2018 | Award Best Reality & Factual Entertainment, World Media Festival Hamburg și New York Festivals TV & Film Awards.

TVR +
Canalul TVR YouTube