loader
Foto

De sărbători, la "O dată-n viaţă", câştigi premii ROMVAC

Încarcă o poză cu tine şi animăluţele tale pe pagina de Facebook " O dată-n viaţă" , răspunde corect la o întrebare şi poţi câştiga premii oferite de ROMVAC.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Din 22 octombrie, prietenii O dată-n viaţă sunt invitaţi pe pagina de Facebook a emisiunii pentru a câştiga premii oferite de Romvac. Ce trebuie să faceţi? Încărcaţi o poză cu animăluţe, în care să apăreţi şi voi, intraţi în cursa câştigării a 3 premii oferite de Romvac. Atenţie! Pentru a intra în concurs pozele trebuie să vă aparţină! De asemenea, pentru a intra în concurs trebuie să răspundeţi corect la întrebarea: "Câţi ani împlineşte TVR?".

Premiile oferite de Romvac constau 3 porci, pentru o masă bogată de Crăciun, iar câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, organizată în cadrul emisiunii, pe 17 decembrie, într-o ediţie specială dedicată sărbătorilor de iarnă.

Regulamentul concursului îl găsiţi aici.

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...