loader
Foto

Galerie foto

De la 5 la 9

Acesta este programul unei zile de muncă pentru Cuddy. Cum arată acest program în detaliu, aflăm  în episodul 14 al seriei a şasea Dr. House. Luni, 27 iulie, de la 21.00.

 

În episodul din această seară, aflăm cum decurge o zi din viaţa lui Cuddy, responsabilă în faţa acţionariatului de buna desfăşurare a activităţii clinicii. Viaţa ei se împarte între copilul pe care îl creşte, Lucas - cu care are o relaţie, job-ul care îi ocupă cea mai mare parte din timp, clinica, cu toată partea administrativă, echipa de angajaţi cu problemele lor şi, mai ales House, cu caracterul lui imposibil.

(w882)

Cea mai mare problemă pe care Cuddy trebuie să o rezolve în acest episod este contractul pe care clinica urmează să îl reînoiască cu o mare firmă de asigurare. Aceasta, un gigant în lumea asigurărilor, consideră că Princeton-Plainsboro este o clinică prea mică pentru a beneficia de facilităţi, aşa că acum vrea să impună condiţii cât se poate de dezavantajoase, iar Cuddy este prinsă între ciocan şi nicovală. Orice greşeală din partea ei înseamnă demisia şi o pată imensă în palmaresul profesional, iar Cuddy se află la un pas de dezastru. Ca şi când nu ar fi fost de ajuns, femeia mai are de rezolvat şi câteva procese aflate pe rol şi, în paralel, descoperă că o angajată de la farmacie a furat medicamente în valoare de 50.000 de dolari. Prinsă asupra faptului, angajata are tupeul să afirme că dacă va fi dată pe mâna poliţiei, va declara că House a obligat-o să fure drogurile, iar Cuddy îl acoperă pentru că are o relaţie cu el.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...