loader
Foto

De ce visăm? Răspunsul – în noul sezon „Atelier de sănătate”, la TVR 1

Din 20 septembrie, Smaranda Vornicu-Shalit ne aşteaptă cu premiere ale magazinului de sănătate de la TVR1. De luni până vineri, de la ora 17.00, cu sfaturi de la specialişti şi noutăţi în formatul emisiunii.

 

Sfaturile practice privind sănătatea, starea de bine şi prevenţia nu au lipsit la TVR 1 nici pe perioada verii, dar din această toamnă Smaranda Vornicu-Shalit ne propune noi ediţii în premieră ale „Atelierului de sănătate”. Cel de-al doilea sezon al emisiunii magazin pe care o realizează şi prezintă la TVR 1 a început pe 20 septembrie. De atunci, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17.00, Smaranda Vornicu-Shalit ne dă întâlnire cu sănătatea.

(w882) cercei

Ora de difuzare nu este singura noutate a sezonului 2 „Atelier de sănătate”. Din 20 septembrie, două rubrici noi îmbogăţesc conţinutul emisiunii: „De ce?” răspunde la întrebări pe care ni le punem cu toţii în legătură cu modul în care corpul nostru reacţionează în anumite situaţii frecvent întâlnite. De ce tuşim? De ce visăm? De ce facem febră musculară? Acestea şi multe alte întrebări îşi vor găsi răspunsul în această rubrică. Iar „În căutarea stării de bine”, o altă premieră, ne poartă în întreaga lume, pentru a afla ce înseamnă sănătatea, starea de bine, prevenţia şi educaţia pentru sănătate în diferite zone ale globului, pentru diferite popoare.

(w882) masa

(w882) panou

Primele ediţii ale magazinului realizat de Smaranda Vornicu-Shalit aduc în discuţie subiecte precum medicina integrativa, beneficiile ciocolatei, dermatita atopică, gestionarea traumei de către pacient şi familia acestuia în maladia Alzheimer, de ce visăm, aftele şi alte leziuni ulcerative ale mucoasei bucale, vaccinarea antigripală, metode de slăbire cu ajutorul laserului, crioterapia şi aplicaţiile ei, chisturile ovariene, aorta şi afecţiunile acesteia, traumatismele dinţilor definitivi la adolescent, precum şi secrete de sănătate şi frumuseţe ale unor vedete (Eda Marcus sau Dana Sota).

(w882)

„O ştim cu toţii: sănătatea e lucrul cel mai de preţ. Cu toate acestea, avem multe lucruri de descoperit în această privinţă. În afara informaţiilor şi recomandărilor specialiştilor legate de modalităţile de diagnostic şi tratament pentru diferite afecţiuni sau dezechilibre, emisiunea îşi propune să ne reamintească tuturor cât de importante sunt stilul de viaţă şi prevenţia. Ştiinţa stării de bine este în centrul atenţiei la Atelier de sănătate. (Smaranda Vornicu-Shalit)

(w882) Smaranda V

Din 20 septembrie, vedem la TVR 1 „Atelier de sănătate” de luni până vineri, de la ora 17.00, iar în reluare, de la ora 1.00. Românii din afara graniţelor beneficază şi ei de sfaturile specialiştilor invitaţi în platou de Smaranda Vornicu-Shalit, prin intermediul TVR Moldova (luni – vineri, ora 15.00, din 21 septembrie) şi TVR Internaţional (luni – vineri, orele 11.00 şi 19.00, din 21 septembrie). De asemenea, telespectatorii pot comenta subiectele din emisiune şi pot trimite propuneri de noi subiecte şi întrebări pentru specialiştii invitaţi, pe conturile de social media ale emisiunii (Facebook şi Instagram), iar cele mai interesante momente pot fi văzute şi revăzute pe canalul YouTube al Televiziunii Române.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...

„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...