loader
Foto

Galerie foto

Exclusivitate TVR: Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014

În acelaşi ritm. O singură planetă! Din 12 iunie până în 13 iulie, spectacolul fotbalistic al anului poate fi urmărit în direct la TVR 1, TVR 2, TVR HD şi pe TVR+.

 

Un total de 64 de partide de fotbal va transmite TVR în exclusivitate de la Cupa Mondială FIFA, desfăşurată în acest an în Brazilia. 59 de studiouri Mondial 2014 vor completa, de la Bucureşti, cu informaţii şi puncte de vedere pertinente, transmisiunile directe din Brazilia. În cele 32 de zile de Campionat Mondial de fotbal, defăşurat în perioada 12 iunie-13 iulie, TVR va dedica peste 420 de ore sportului rege, fie că este vorba despre transmisiuni în direct ale partidelor de fotbal, fie că este vorba despre studiouri de dezbatere conexe transmisiunilor directe.

TVR 1 şi TVR HD vor avea cele mai multe ore de program de la evenimentul verii – câte 200 de ore fiecare, iar TVR 2 va aloca peste 20 de ore transmisiunilor sportive. Integral şi în direct, internauţii vor putea viziona Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 online pe platforma video a TVR – tvrplus.ro - care este disponibilă şi pe mobil şi pe tabletă. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Şase jurnalişti vor comenta de la faţa locului meciurile Cupei Mondiale: Marian Olaianos, Emil Hossu Longin, Bogdan Tomulică, Dragoş Bocanaciu, Florin Mihoc şi comentatorul Radio România Cătălin Cîrnu, care se alătură echipei TVR de comentatori. Narcis Şelaru şi Sorin Hobana vor asigura comentariul unor partide de la Bucureşti, iar Tudor Furdui şi Cristi Mîndru vor fi gazdele studiourilor Mondial 2014, care vor preceda partidele de fotbal.

„Din cele 12 oraşe în care se desfăşoară Cupa Mondială în acest an, noi vom acoperi 8 oraşe: Brasilia, Rio de Janeiro, Salvador, Recife, Fortaleza, Natal, Sao Paulo şi Belo Horizonte. Este prima dată când şase comentatori vor avea de acoperit un continent. Ne bazăm pe sprijinul colegilor de la Bucureşti - producătorii, redactorii, comentatorii şi prezentatorii redacţiei sport a TVR. Va fi un superb maraton fotbalistic pentru care ne-am pregătit astfel încât telespectatorii nostri să se bucure cât mai mult. TVR este singura televiziune din România care transmite Cupa Mondială în direct, aşa că fani ai fotbalului vă aşteptăm la TVR!”, a declarat Emil Hossu Longin, coordonatorul Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive de la TVR. Jurnaliştii Ovidiu Ioaniţoaia şi Dumitru Graur, antrenorii Aurel Ţicleanu şi Mihai Stoichiţă, dar şi internaţionalul Gabi Popescu (participant la CM din ’98) vor fi specialiştii invitaţi la studiourile Mondial 2014 pentru a comenta partidele, şansele de calificare ale echipelor în fiecare fază a campionatului, evoluţii etc.

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 are loc pe 12 iunie şi va fi transmisă de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro în direct de la ora 21.00. De la ora 23.00, prima partidă a Cupei Mondiale - Brazilia-Croaţia - va fi comentată pentru TVR, în direct de la Sao Paulo, de Dragoş Bocanaciu.

Programul complet al transmisiunilor TVR de la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 poate fi consultat aici. Iar aici se găsesc şi declaraţiile jurnaliştilor TVR care vor asigura  comentariul meciurilor de la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Tenorul Florin Georgescu, la ”Portret de excelență”: ”Trebuie să-mi placă mie ceea ce cânt, ca să pot transmite”

Este tenor de talie internaţională. A cântat pe marile scene ale lumii. Unul dintre rolurile memorabile din cariera sa a fost ,,Manrico” din ...

Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Irina Drăgan, una dintre primele femei jandarm din țară, și antreprenoarea Alexandra Solea, la podcasturile „ArtELE”. Drăgan: Prin munca mea, am avut ocazia să depăşesc prejudecăţi, şabloane şi critici

În ultimul weekend din luna martie, de la ora 13.00, la podcasturile „ArtELE”, Valentina Băințan discută cu Irina Drăgan, una dintre primele ...