loader
Foto

Galerie foto

Cupa Davis: România-Israel, în direct la TVR 2 şi TVR HD

Peste 14 ore de transmisiuni, pe parcursul a trei zile, vor conecta iubitorii de tenis cu Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu.

 

În perioada 6-8 martie, TVR 2 şi TVR HD vor transmite în direct de la Sibiu întâlnirea dintre echipele masculine România – Israel din cadrul Cupei Davis, contând pentru turul 1 al grupei I valorice a zonei Europa-Africa.

Competiţia, la care invitat de onoare este preşedintele României, Klaus Iohannis, se va desfăşura în Sala Sporturilor Transilvania, pe zgură.

În faza următoare a Cupei Davis, România va întâlni Slovacia sau Slovenia, în funcţie de rezultatele celor două confruntări.

Telespectatorii Televiziunii Române pot urmări partidele în direct după următorul program:

  • Vineri, 6 martie, de la ora 12.40 –  partidele de simplu: Adrian Ungur - Bar Tzuf Botzer şi Marius Copil - Dudi Sela; Transmisiunea este disponibilă online pe TVR+ pentru următoarele 48 de ore.
  • Sâmbătă, 7 martie, de la ora 15.00 - partida de dublu Florin Mergea/Horia Tecău - Jonathan Erlich/Edan Leshem; Transmisiunea este disponibilă online pe TVR+ pentru următoarele 48 de ore.

  • Duminică, 8 martie, de la ora 13.00 - partidele de simplu: Adrian Ungur - Dudi Sela şi Marius Copil - Bar Tzuf Botzer;

 

Comentariul va fi asigurat de Daniel Chican şi Cristian Mîndru.

Toate aceste meciuri pot fi urmărite LIVE (doar de pe teritoriul României) şi pe portalul video al Televiziunii Române – TVR+ . De asemenea, meciurile fi înregistrate şi disponibile 48 de ore, din momentul transmisiunii.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...