loader
Foto

Cupa Angliei: Manchester City a eliminat-o pe Arsenal, în 16-imi

Echipa engleză Manchester City a învins-o vineri, scor 1-0, pe Arsenal Londra, în 16-imile Cupei Angliei și s-a calificat în optimile competiției.

 

Echipa lui Guardiola își continuă parcursul din Cupa Angliei și mai elimină o echipă puternică din Premier League după ce în turul precedent a învins-o pe Chelsea.

Victima din 16-imi a fost de această dată lidera clasamentului din Premier League, Arsenal Londra, de care Manchester City a dispus cu 1-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Nathan Ake, în minutul 64, care a fructificat o pasă primită de la Jack Grealish.

Sursă foto: Shutterstock

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...