loader
Foto

Cum reuşim să fim noi înşine – tema săptămânii la „Nadine”

Invitaţi din diferite domenii vin la „Nadine” în săptămâna 2-6 decembrie, să discute pe marginea acestui subiect. Nadine ne dă întâlnire de luni până vineri, de la ora 18.35, la TVR 1 şi TVR 1 HD.

 

Într-o lume în care autenticul pare a fi dat tot mai mult la o parte, în care societatea ne împinge să ne încadrăm în anumite tipare pentru a fi acceptaţi şi validaţi, e tot mai greu să ne păstrăm aşa cum simţim sau dorim. Invitaţii de săptămâna aceasta la Nadine vorbesc despre cum au reuşit ei să treaca de barierele etichetelor sociale şi să rămână originali, în ediţiile purtând tema „Cum reuşim să fim noi înşine”. Nadine şi invitaţii ei ne aşteaptă la TVR 1 şi TVR 1 HD, de luni până vineri, în direct, de la ora 18.35.

Jurnalista Alice Năstase Buciuta şi tenorul Vlad Miriţă deschid seria întâlnirilor la Nadine, pe 2 decembrie. Marţi, ne bucurăm de prezenţa actriţei Carmen Tănase şi de cea a îndrăgitului hip-hopper Ştefan Mihalache – alias Connect-R. Joi avem o zi plină de muzică în platoul găzduit de Nadine, unde ne vor aştepta Mihai Mărgineanu şi Zoli Toth. Iar vineri, pe 6 decembrie, vorbim despre etichete cu actorul si regizorul Octavian Strunilă şi cu cel mai talentat analist financiar, Mădălina Coca-Celine.

Cum reuşim să fim noi înşine într-o lume în care suntem înconjuraţi de măşti aflăm săptămâna aceasta, la Nadine. Emisiunea se vede în direct la TVR 1 şi TVR 1 HD, de la ora 18.35.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.