Cum reuşim să fim noi înşine – tema săptămânii la „Nadine”

TVR.RO | Luni, 02 Decembrie 2019
Invitaţi din diferite domenii vin la „Nadine” în săptămâna 2-6 decembrie, să discute pe marginea acestui subiect. Nadine ne dă întâlnire de luni până vineri, de la ora 18.35, la TVR 1 şi TVR 1 HD.
Nadine

Într-o lume în care autenticul pare a fi dat tot mai mult la o parte, în care societatea ne împinge să ne încadrăm în anumite tipare pentru a fi acceptaţi şi validaţi, e tot mai greu să ne păstrăm aşa cum simţim sau dorim. Invitaţii de săptămâna aceasta la Nadine vorbesc despre cum au reuşit ei să treaca de barierele etichetelor sociale şi să rămână originali, în ediţiile purtând tema „Cum reuşim să fim noi înşine”. Nadine şi invitaţii ei ne aşteaptă la TVR 1 şi TVR 1 HD, de luni până vineri, în direct, de la ora 18.35.

Jurnalista Alice Năstase Buciuta şi tenorul Vlad Miriţă deschid seria întâlnirilor la Nadine, pe 2 decembrie. Marţi, ne bucurăm de prezenţa actriţei Carmen Tănase şi de cea a îndrăgitului hip-hopper Ştefan Mihalache – alias Connect-R. Joi avem o zi plină de muzică în platoul găzduit de Nadine, unde ne vor aştepta Mihai Mărgineanu şi Zoli Toth. Iar vineri, pe 6 decembrie, vorbim despre etichete cu actorul si regizorul Octavian Strunilă şi cu cel mai talentat analist financiar, Mădălina Coca-Celine.

Cum reuşim să fim noi înşine într-o lume în care suntem înconjuraţi de măşti aflăm săptămâna aceasta, la Nadine. Emisiunea se vede în direct la TVR 1 şi TVR 1 HD, de la ora 18.35.

TVR +
Canalul TVR YouTube