loader
Foto

Galerie foto

Cristian Ţopescu, invitat la Interviurile Telejurnalului

Sâmbătă, 8 iunie, imediat după Telejurnalul de la ora 20:00, pe TVR1

 

Rezultatele minunate ale Nadiei Comăneci sau ale lui Ivan Patzaichin, momentele de emoţie pe care ni le-a adus Naţionala de fotbal a României, multe alte evenimente fantastice ale sportului românesc au ajuns în casele noatre şi prin vocea lui Cristian Ţopescu.

"Pasiunea pentru ceea ce faci" - acesta a fost motto-ul care la ghidat în viaţa pe cel mai îndrăgit comentator de sport al TVR din toate timpurile.

Sâmbătă, 8 iunie, imediat după Telejurnalul de la ora 20.00, la TVR1, reporterul Ioana Pavel ne aduce mai multe detalii despre o viaţă întreagă dedicată sportului şi televiziunii, într-un dialog cu marele jurnalist pe care nu trebuie să-l rataţi!

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Seria documentară „Ecce Via”, în Săptămâna Patimilor, la TVR Cultural | VIDEO

În Săptămâna Patimilor pentru creștinii ortodocși, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească seria documentară „Ecce Via”, o ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.