loader
Foto

Crin Antonescu, în linia întâi, la TVR 1 şi TVR+

Marian Voicu discută despre situaţia politică actuală cu liderul PNL, marţi, 18 martie, în talk-show-ul de la TVR 1 şi TVR+.

 

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

A pierdut sau a câştigat PNL ieşind de la guvernare? Şansele lui Crin Antonescu de a ajunge preşedinte scad sau cresc? Va obţine PNL un procent de 20 la sută la alegerile europarlamentare?

Marţi seară, liderul PNL Crin Antonescu se află În linia întâi, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro, pentru a răspunde la aceste întrebări. De la ora 18.50, Marian Voicu este gazda talk-show-ului în care se dezbate şi analizează situaţia politică din România.

În fiecare zi, în fiecare oră, pe scena politică şi socială a României au loc evenimente. Lucrurile se schimbă cu rapiditate şi afectează, într-un fel sau altul, viaţa cetăţenilor. Declaraţiile politicienilor se succed într-un ritm alert şi nu sunt întotdeauna uşor de înţeles. Din 10 martie, de luni până vineri, de la 18.50, la talk-show-ul În linia întâi se sintetizează cele mai importante evenimente ale zilei, se comentează declaraţiile referitoare la acestea şi se analizează deciziile care ne afectează pe toţi, alături de oameni politici importanţi.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Elisabeta Lipă, la ”Portret de excelență”: ”Am avut numeroase ocazii să rămân afară, în străinătate, dar nu am putut...Nu există țară mai frumoasă ca a noastră”

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 16:00, la  TVR Cultural, Mihaela Olaru va sta de vorbă cu Elisabeta Lipă, cea mai medaliată canotoare din istoria ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...