Craiova, din nou sub ocupația păpușilor! | VIDEO

TVR.RO | Luni, 30 August 2021
Bănia este pentru o săptămână capitala păpuşilor. A început Puppets Occupy Street, cel mai mare festival de arta animației din România. Evenimentul, ajuns la a 8-a ediţie, a început în prezenţa a mii de craioveni, de toate vârstele.
PAPUSI CRAIOVA

Festivalul reuneşte peste 100 de companii de teatru private și artiști independenți din 10 țări, într-un program de stradă spectaculos, care va include nu mai puțin de 300 de evenimente.

Atmosferă de poveste pe străzile Băniei. Mii de craioveni, de toate vârstele au venit să admire şi să se bucure de cea mai mare paradă de păpuși gigant din țară.

Toţi au venit să urmărească povestea unui spectacol inedit, începută de Teatrul Colibri în 2014.

Ediția cu numărul 8 a festivalului Puppets Occupy Street îi aduce pe spectatori aproape de artiștii păpușari din diverse colțuri ale lumii și de creațiile lor. Tema festivalului din acest an este – DYSTOPIA. Un număr impresionant de spectacole şi concerte, ateliere de creaţie, expoziţii, proiecţii de filme și parade de păpuși uriașe vor transforma, pentru opt zile, Craiova într-unul dintre cele mai atractive locuri din țară.

Festivalul Puppets Occupy Street, organizat de Teatrul pentru copii și tineret Colibri şi finanțat de Primăria Craiova se va încheia pe 1 septembrie.

TVR +
Canalul TVR YouTube