loader
Foto

Cove, mecanic de raliu. Vineri, la „Vis sau realitate” | VIDEO

Cum se descurcă Gabriel Coveşeanu să schimbe plăcuţele de frână ale unui bolid de curse am aflat pe 7 iunie, de la 22.30, când Basti Ţopescu ne-a aşteptat la un nou episod „Vis sau realitate”, la TVR 1.

 

„Pe Gabriel Coveşeanu, toată lumea îl cunoaşte ca prezentator de televiziune şi om de divertisment. A debutat pe post de coprezentator, alături de Andrea Marin, la emisiunea Surprize, surprize!, după care televiziunea a devenit o iubita foarte posesiva si nu i-a mai dat drumul din brate. Cu toate acestea, visătorul de astăzi îşi petrece mare parte din viaţă la teatru. Cove, aşa cum îi spunem toţi, este actor, ba chiar şi director la Teatrul lon Creangă. În opinia lui, copiii sunt cei mai exigenţi spectatori, pentru că sunt greu de păcălit. Din fericire, e tată, deci se poate antrena acasă cât e ziua de lungă”, spune Basti Ţopescu despre invitatul său de vineri. Într-o ipostază cu totul nouă l-am văzut pe Gabriel Coveşeanu pe 7 iunie, într-un episod în premieră „Vis sau realitate”, la TVR 1.

(w882) motor

Pasionat de bolizii pe 4 roţi, Cove mărturiseşte că de mic şi-a dorit să devină mecanic de raliu. Iniţierea şi-a făcut-o în familie, meşterind cu meticulozitate, alături de părinţi, la autoturismul Dacia 1300 din dotare, ori de câte ori avea nevoie de raparaţii...

(w882) singur

La „Vis sau realitate”, emisiunea care transformă visurile celebrităților în fapte, Basti l-a pus faţă în faţă cu o adevărată maşină de curse. L-am văzut, aşadar, pe Cove, cum se descurcă să schimbe plăcuţele de frână ale unui vehicul de mare viteză. Iar ca să se asigure că treaba e bine făcută, cei doi au trecut apoi şi la testarea maşinii reparate.

(w882) la volan

Cât de bun mecanic ar fi fost Cove am aflat vineri, 7 iunie, de la ora 22.30, într-o nouă ediţie din sezonul 3 „Vis sau realitate”, la TVR 1.

(w882)

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din aprilie 2024 urmărim sezonul 3 al emisiunii, în fiecare seară de vineri.

Logo

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...