loader
Foto

Corul Naţional de Cameră Madrigal cânta de Crăciun

În ziua de Crăciun, TVR 1 și TVR+ au difuzat concertul special de Crăciun al Corului Naţional de Cameră Madrigal -  Marin Constantin . Concertul poate fi urmărit și pe  TVR HD, de la ora 22:00.

 

UPDATE: Concertul este disponibil online pe TVR+.

Dirijat de Anna Ungureanu, evenimentul aduce în faţa publicului tradiţionalele colinde de Crăciun pe care Madrigalul le interpretează de 51 de ani.

Cu o experienţă dobândită pe parcursul celor 4100 de concerte susţinute şi cu un repertoriu greu de egalat, Corul Naţional de Cameră Madrigal - Marin Constantin pregăteşte pentru iarna aceasta un regal de colinde şi cântece de iarnă din repertoriul românesc şi internaţional.

„De departe, în perioada sărbătorilor de iarnă, acesta este cel mai frumos şi mai călduros concert clasic românesc”, promite Maria Stoica, managerul Corului Naţional de Cameră Madrigal - Marin Constantin. Concertul este preluat şi pe TVR HD, cu începere de la ora 22.00, tot pe 25 decembrie.

***

Toate producţiile dedicate Crăciunului, difuzate la TVR, se regăsesc pe TVR+, în secţiunea „Crăciun 2014”.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...