Confruntare "O dată-n viaţă" între un medic, o actriţă şi un primar de la munte

TVR.RO | Joi, 07 Mai 2015
Cezara Dafinescu, dr. Dana Jianu şi primarul oraşului Buşteni Emanoil Savin sunt invitaţi în ediţia din 8 mai a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10
Iuliana Tudor

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Iuliana Tudor aduce din nou, în ediţia O dată-n viaţă din 8 mai, invitaţi din domenii total diferite, unii dintre ei în premieră în ipostaza de interpreţi, dar cu toţii iubitori ai folclorului românesc şi ai tradiţiilor strămoşeşti. Alături de ei, aşa cum ne-am obişnuit, trei nume mari ale muzicii populare autohtone. O dată-n viaţă poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Ardealul va fi reprezentat la înălţime în emisiunea din 8 mai, de o echipă de doamne: Cezara Dafinescu şi Florica Bradu. Adversarii vor fi, însă, pe măsură, pentru că pentru Moldova intră în ring medicul estetician Dana Jianu, susţinută cu străşnicie de Sofia Vicoveanca. Primarul oraşului Buşteni Emanoil Savin urcă şi el pe scenă în faţa publicului TVR 1, pentru a reprezenta Muntenia, iar bănăţeanca Nicoleta Voica i se va alătura.

Ansamblul „Ciprian Porumbescu” din Suceava completează tabloul de vineri, asigurându-ne că vom vedea, şi în această ediţie, dansuri unul şi unul.

În ediţia de săptămâna trecută a emisiunii, Floarea şi Gheorghe petreceau un 1 Mai... în staţia de autobuz.

Emisiunea de divertisment O dată-n viaţă este unul dintre cele mai îndrăgite programe ale TVR, gândit de regretatul Titus Munteanu. O dată-n viaţă, cei mai iubiţi interpreţi de folclor fac duete remarcabile cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii. Orchestra „Lăutarii” din Chişinău şi maestrul Nicolae Botgros sunt în continuare parte a show-ului O dată-n viaţă. Iar Floarea şi Gheorghe, cunoscuţi şi sub pseudonimele de „Maria Buză” şi „Marius Rizea”, ne amuză şi în acest sezon cu momentele lor de umor... Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie urmând să fie prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor. În noul sezon, platoul O dată-n viaţă se deschide telespectatorilor TVR 1, care pot trăi pe propria piele experienţa acestui spectacol, o dată-n viaţă, alături de idolii lor. Vedetele populare vin însoţite de cei mai înflăcăraţi fani ai lor, cărora le oferă şansa de a cânta împreună cu ei.

O dată-n viaţă poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

TVR +
Canalul TVR YouTube