loader
Foto

Concursul Internațional George Enescu 2020 se difuzează la TVR 3

Din 1 februarie, recitalurile concurenților de la secțiunile vioară, violoncel și pian se difuzează la TVR 3, de luni până miercuri, de la ora 23.00.

 

Anul 2020 a stat sub semnul reinventării, iar Concursul Internațional George Enescu nu a făcut excepție. Astfel, luna septembrie a devenit luna ONLINE a prestigioasei competiții.

Sute de tineri din toate colțurile lumii s-au reinventat și au trimis înregistrări audio-video realizate în regim propriu. Prin tenacitate și dorința imuabilă de a merge înainte - în pofida dificultăților apărute în viețile lor - cei peste 150 de concurenți au arătat întregii lumi că muzica trebuie să continue.

(w882) festivalul

Sub acest motto "Music must go on - Save Beauty in life", Concursul Internațional George Enescu s-a reinventat și a continuat online.

În fiecare zi de luni ne vom bucura de interpretările concurenților secțiunii vioară, marți - de cele ale concurenților de la secțiunea violoncel, iar miercuri - pianiștii ne vor demonstra că puterea și frumusețea muzicii ne pot duce mai departe.

(w882) festivalul

Iată programul acestei săptămâni:

Luni, 1 februarie - SECȚIUNEA VIOARĂ

Maria Gîlicel - România
Hans Christian Aavik - Estonia
Misako Akama - Japonia
Justina Auskelyte - Lituania

Marți, 2 februarie - SECȚIUNEA VIOLONCEL

Antonin Musset - Franța
Christine Jeong Lee - Coreea de Sud
En-Chun Lin - Taiwan
Grace Sohn - Canada

Miercuri, 3 februarie - SECȚIUNEA PIAN

Ka Jeng Wong - Hong Kong
Nikolai Kuznetsov - Rusia
Mihaela Manea - România
Adela Liculescu - România

***

Veniți pe TVR 3 să ne bucurăm sufletele prin frumusețea muzicii!
Valentina Băințan - producător TVR

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...