loader
Foto

Galerie foto

Concertul caritabil #SalveazăUcraina, al Ambasadei Ucrainei în România, la TVR 1

Câţiva dintre cei mai mari artişti din ţara vecină au participat la spectacolul organizat în Piaţa George Enescu din Bucureşti, prezentat de Eda Marcus. TVR 1 a difuzat concertul pe 25 iunie, de la ora 13.00 (partea I), respectiv 14.30 (partea a II-a).

 

Turneul european „Life will win”, realizat pentru a sprijini Ucraina, a ajuns la București pe 18 iunie. Organizat de Ambasada Ucrainei în România, în Piaţa George Enescu din Bucureşti, evenimentul caritabil a fost conceput cu scopul strângerii de fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală a spitalelor din Ucraina.

Concertul prezentat de Eda Marcus a putut fi urmărit la TVR 1 sâmbătă, 25 iunie, de la ora 13.00 (prima parte), respectiv 14.30 (partea a doua).

(w882) larg

(w882) Eda

Vedete ale muzicii ucrainene şi unii dintre cei mai renumiţi prezentatori de televiziune din ţara vecină au participat la concertul din Bucureşti, al şaselea din turneul ce include mai multe capitale şi mari oraşe europene.

Pe scena din Piaţa George Enescu au urcat, aşadar, artişti precum Monatik, Wellboy, Alina Pash, Zlata Ognevych, Pianoboy şi trupa de teatru Studio Kvartal 95 - fondată în 2003 chiar de actualul președinte al Ucrainei, Volodymyr Zelensky. De altfel preşedintele Zelensky a transmis şi un mesaj video de mulţumire către poporul român, care a arătat, în ultimele luni, că poartă Ucraina în suflet. Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a fost, de asemenea, prezent, asigurând ucrainenii aflaţi în piaţă de întreaga disponibilitate a oficialităţilor române.

(w882) artist

Ucraina e în ştirile fiecărei ţări. Şi în inimile noastre. Pe 25 iunie, dramaticele evenimente din ţara vecină sunt evocate la TVR 1, în cadrul concertului caritabil #SalveazăUcraina, organizat la Bucureşti.

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

„Mereu am spus că Dumnezeu e român.” Elisabeta Lipă, un nou „Brilliant” în colecţia TVR INFO

Despre primii paşi în lumea canotajului, despre lecţii de viaţă, succes şi sacrificii, într-o nouă ediţie a emisiunii „Brilliant”, cu Loredana ...