loader
Foto

Galerie foto

Cine câştigă cea de-a doua săptămână la Vara pe val ?

Urmăreşte duminică seară de la 22.10, la TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online pe tvrplus.ro

 

Vineri noaptea se încheie cea de-a doua săptămână în care echipele TVR 1 şi TVR 2 s-au întrecut în cei mai tari invitaţi, cele mai atractive petreceri şi au căutat cele mai inedite moduri de a câştiga puncte.

Ultima bătălie se dă în această seară când, pentru a câştiga LIKE-uri pe Facebook, TVR 1 (de la 22.00) va ieşi în lumina reflectoarelor cu invitaţi precum Matteo, Tammy şi Amna, iar TVR 2 (de la 23.00) va organiza o petrecere în pijama, de „la revedere” pentru Renee Santana, care se pregăteşte să se întoarcă în Mexic.

Tot vineri, cele două echipe la Vara pe val îşi premiază câştigătorii cu bicicleta săptămânală. Cei de la TVR 2 au oferit bicicleta de la Carpat Sport în programul matinal de la ora 10.00, iar echipa TVR 1 va oferi premiul, bicicleta de la DHS, în programul de seară, de la ora 22.00. Dacă la concursul TVR 2 publicul trebuie doar să voteze pe https://www.facebook.com/VarapeValTVR, pentru a câştiga bicicleta de la TVR 1 concurenţii trebuie să încărce filmuleţe hazlii pe aceeaşi pagină. Iar câştigătorul îşi va putea viziona filmuleţul în Vara pe val de la TVR 1.

Duminică este, din nou, seara pedepselor (de la ora 22.10). Pe baza rezultatelor din această săptămână şi a voturilor publicului, echipa câştigătoare va avea dreptul de a dicta pedepse învinşilor. Iar realizatorii spun că au pregătit pedespe aspre pentru cei învinşi. Duminică seara, în transmisiune de pe plaja Rechinilor de la TVR 2, telespectatorii TVR 1, TVR 2, tvrplus.ro şi TVR Internaţional vor urmări atât confruntarea sfârşitului de săptămână, cât şi o petrecere cu muzică pentru toate gusturile. Dintre artiştii invitaţi îi amintim pe: Nelu Ploieşteanu, Spitalul de Urgenţă, Maria Butaciu, Constantin Enceanu şi trupa Alesis. Iar Teddy K, vocea deja cunoscută a imnului Vara pe val, vine să interpreteze această melodie chiar pe plaja din Mamaia.

 

***

În iulie şi august, TVR difuzează, pe parcursul a şase săptămâni, în peste 150 de ore de transmisiuni în direct şi înregistrate, cel mai atractiv şi dinamic program estival al sezonului, Vara pe val. TVR iese „la atac” cu toate forţele într-un program maraton la care vor participa, pe lângă principalele vedete ale posturilor TVR 1 şi TVR 2, şi numeroşi artişti cunoscuţi publicului larg. Telespectatorii asistă la o competiţie amicală între echipele TVR 1 şi TVR 2, din care câştigător iese publicul, atât cel din faţa micilor ecrane, cât şi cel aflat pe litoral. Fiecare echipă ocupă câte o plajă din Mamaia şi încearcă să câştige publicul prin programe cât mai atrăgătoare.

Miza competiţiei TVR 1 – TVR 2 este una de proporţii: două autoturisme îi aşteaptă pe cei mai fideli telespectatori la finalul proiectului estival. De asemenea, telespectatorii sunt recompensaţi zilnic şi săptămânal pentru voturile şi loialitatea lor şi cu alte premii: articole sportive, excursii, electronice, produse cosmetice. Mai multe detalii despre toate acestea sunt oferite de-a lungul celor şase săptămâni ale programului, atât în transmisiunile zilnice ale posturilor TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online, pe TVR+, cât şi pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/VarapeValTVR.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Seria documentară „Ecce Via”, în Săptămâna Patimilor, la TVR Cultural | VIDEO

În Săptămâna Patimilor pentru creștinii ortodocși, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească seria documentară „Ecce Via”, o ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.