loader
Foto

Galerie foto

Charlton Heston dezvăluie „Secrete de război” la TVR 1

Cunoscutul actor american a discutat cu spioni de top din cele mai importante servicii secrete mondiale pentru realizarea unei serii documentare de excepţie. De luni până miercuri, de la ora 17.30, la TVR 1.

 

Bazată pe informaţii din documente şi mesaje declasificate, cuplate cu interviuri cu participanţi-cheie la cele mai importante conflicte din secolul al XX-lea, experţi (istorici şi politicieni), scriitori şi martori din toată lumea, precum şi cu filmări declasificate, Secrete de război (Secrets of War, SUA, 1999 – 2002) este cea mai cuprinzătoare serie documentară produsă vreodată despre spionaj, contraspionaj şi operaţiuni clandestine.

Începând din 5 iulie, TVR 1 oferă telespectatorilor săi de luni până miercuri, de la ora 17.30, seria ce-l are ca povestitor pe celebrul actor şi activist Charlton Heston.

(w882) Secrete de

Realizatorii au lucrat, pentru realizarea seriei Secrete de război, cu spioni de vârf: foşti directori ai CIA - James Woolsey, Richard Helms şi Dr. James Schlesinger -, foşti şefi ai KGB - generalii Vladimir Semiceastnii şi Alexandr Şelepin –, ca şi foşti directori ai Mossad - Meir Amit şi Isser Harel.

(w882) Secrets of

28 august 2017 - Episodul 16:  Avioane spion

Scenariul şi producţia: Kathryn Christy

Etapele dezvoltării în cel mai mare secret a aparatelor de zbor destinate spionajului din aer - de la cele teleghidate din războaiele moderne până la venerabilele U-2 şi SR-71.

 

29 august 2017 - Episodul 17: Secretele lui Mao

Producător Tim Evans

Rădăcinile conflictului dintre China şi Taiwan se află în cel de-al doilea război mondial. În vreme ce în Europa se înfruntau forţele Aliate cu cele ale Axei, în China avea loc un război secret între trupele susţinute de SUA ale lui Chiang Kai-Shek şi armata lui Mao Zedong, antrenată şi finanţată de URSS.

 

30 august 2017 - Episodul 18: Mizele lui Churchill

Scenariul şi producţia: Charles Hayes, Manny Madla

Winston Churchill a fost cel care, mai mult decât oricare dintre contemporanii săi, s-a folosit de rezultatele misiunilor de spionaj, de stratageme şi de decriptare drept instrumente viabile ale unui război modern.

 

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Irina Drăgan, una dintre primele femei jandarm din țară, și antreprenoarea Alexandra Solea, la podcasturile „ArtELE”. Drăgan: Prin munca mea, am avut ocazia să depăşesc prejudecăţi, şabloane şi critici

În ultimul weekend din luna martie, de la ora 13.00, la podcasturile „ArtELE”, Valentina Băințan discută cu Irina Drăgan, una dintre primele ...

Un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”, din 31 martie, la TVR Cultural. Prima invitată, dr. Maria Dorobanțu

TVR Cultural și Academia Română îi invită pe telespectatori, din 31 martie, la un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”. Dr. Maria ...