loader
Foto

Ceremonia de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European, în direct la TVR 1

TVR este partener media al primei competiţii olimpice găzduite de România

 

Duminică, 17 februarie, de la ora 19.30, TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional vor transmite în direct Ceremonia de deschidere a celei de-a 11-a ediţii de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) Braşov 2013. Ea va fi transmisă, de asemenea, şi online, pe TVR+, portalul video al Telviziunii Române. În calitate de partener media al evenimentului, TVR trimite la faţa locului o echipă de profesionişti, care îi va menţine conectaţi atât pe cei prezenţi, cât şi pe telespectatori, la fiecare moment al ceremoniei.

Timp de o oră şi jumătate, Iuliana Tudor şi Cristian Mîndru se vor afla pe arena Liceului Sportiv Ion Ţiriac din Braşov, de unde vor prezenta deschiderea festivalului, comentariul sportiv pentru telespectatorii TVR fiind realizat de Alina Alexoi. Tot la Ceremonia de deschidere, Sorin Hobana va fi prezent pe stadion, în calitate de voice-over.

Spectacolul artistic va include jocuri de lasere şi lumini şi două recitaluri incendiare, susţinute de Inna şi trupa Sensor. Tot în cadrul Ceremoniei de deschidere a FOTE Braşov 2013, vor lua cuvântul Primarul municipiului Braşov, Preşedintele EOC Patrick Hichey şi Preşedintele României, va fi difuzat filmul de prezentare a traseului torţei olimpice din Grecia în România, iar drapelul olimpic va fi arborat pe stadion.

Iată ce mesaj are INNA pentru voi!

Începând de duminică, 17 februarie, TVR va transmite live competiţiile sportive din cadrul FOTE 2013, ele fiind programate să se desfăşoare în Braşov şi Poiana Braşov, Predeal, Râşnov şi Fundata-Cheile Grădiştei.

Festivalul Olimpic al Tineretului European este o competiţie desfăşurată sub egida Comitetului International Olimpic, destinată sportivilor juniori (14-18 ani) din cele 49 de ţări europene. FOTE se organizează în fiecare an impar, iar fiecare an de organizare conţine o ediţie de iarnă şi una de vară. Prima ediţie de vară a avut loc în 1991 şi prima ediţie de iarnă în 1993. Pentru prima dată, România a obţinut dreptul de a organiza FOTE, la Braşov, ediţia de iarnă 2013 fiind cea de-a 11-a.

(w882) FOTE la TV

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...