loader
Foto

Cerbul de Aur: Ordinea ȋn care concurenții vor interpreta melodia românească

Pe 22 august, Syuzanna Melqonyan, Sara De Blue, Tamara, Monika Marija, Anna Odobescu și Florin Răduță vor interpreta melodia ȋn limba română, iar pe 23 august - Alfie Arcuri, Cynthia Verazie, Veronica Liberati, Eliza G, Ralfs Eilands și Renate.

 

Luni, 19 august, la Centrul Cultural Reduta din Brașov, a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea zilei ȋn care interpreții participanți la concurs vor cânta melodia românească.

Joi, 22 august - prima seară de concurs - șase artiști vor interpreta melodia ȋn limba română, iar șase o piesă din repertoriul propriu, urmând ca vineri, ȋn cea de-a doua seară a concursului,  după același algoritm, ceilalți șase finaliști să interpreteze melodia ȋn limba română, respectiv pe cea din repertoriul propriu.

În cadrul evenimentului, care a avut loc în prezența concurenților, fiecare finalist a extras câte un bilet pentru a afla ziua ȋn care va interpreta melodia românească.

Tragerea la sorți s-a făcut ȋn ordinea alfabetică a țărilor din care provin concurenții. Doi dintre aceștia nu au ajuns ȋncă la Brașov, dar au ȋmputernicit, ȋn scris, organizatorii, să-i reprezinte.

Conform tragerii la sorți, ȋn prima seară, vor interpreta melodia românească următorii concurenți:

Syuzanna Melqonyan – Armenia (cu piesa „Pe aripi de vânt” – Delia)

Sara De Blue – Austria (cu piesa „Ce are ea” – Delia)

Tamara – Georgia (cu piesa „De la capăt” – Voltaj)

Monika Marija – Lituania (cu piesa „Mă ucide ea” – Mihail)

Anna Odobescu – Republica Moldova (cu piesa „Un actor grăbit” – Laura Stoica)

Florin Răduță – România (cu piesa „Dragostea rămâne” – Andra)

(w882) Tragerea l

Ȋn cea de-a doua seară, melodia ȋn limba română va fi interpretată de:

Alfie Arcuri – Australia (cu piesa „Acasă” – Smiley)

Cynthia Verazie – Cipru (cu piesa „Cât de frumoasă ești” – Mihai)

Veronica Liberati – Italia (cu piesa „Bună seara, iubite” – Loredana)

Eliza  G – Italia (cu piesa „Creioane colorate” – Feli)

Ralfs Eilands – Letonia (cu piesa „Apa” – Loredana)

Renate – România (cu piesa „Ploaia și noi” – Doina Badea)


***

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică! Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate, în perioada 22-25 august, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, de la ora 21.00.

Pentru cele patru zile ale evenimentului, organizatorii au pus la dispoziţie mai multe categorii de bilete, cu preţuri începând de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro, UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas. De asemenea, biletele se pot cumpăra şi de la casele de bilete Eventim din Cluj - în cadrul Iulius Mall şi din Bucureşti – în cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi achiziţionate cu opţiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau în format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost zero.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Documentarul „Păltinișul și Noica”, premieră absolută la TVR Cultural

Vineri, 29 martie, de la ora 20:30, TVR Cultural va difuza în premieră absolută filmul documentar „Păltinișul și Noica”, regizat de Mihai Miron, ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...