Ce se întâmplă la doi paşi de România. Cu Armand Goşu, la „Garantat 100%”

TVR.RO | Vineri, 14 Ianuarie 2022
Profesorul Armand Goșu, expert în istoria spațiului rus, a explicat ce se întâmplă la frontiera Ucrainei, dar şi influența asupra României a acestor evenimente în plină desfășurare. Pe 16 ianuarie, la TVR1. | VIDEO

Duminică seara, la „Garantat 100%”, Cătălin Ştefănescu ne-a invitat la o discuție al cărei subiect ne interesează pe toți: la mică distanță de România, adică la granița estică a Ucrainei cu Federația Rusă, arde mocnit un conflict despre care discută acum întreaga lume euro-atlantică.

„Vă propunem să aflăm împreună, de la o autoritate competentă în materie, ce se întâmplă la frontiera Ucrainei, cum stau lucrurile de fapt, ce scenarii se vehiculează, ce narațiuni sunt aruncate pe piață pentru a manipula opinia publică”, ne invită realizatorul emisiunii la o discuţie de mare actualitate, pe 16 ianuarie, de la ora 23.00, la TVR 1.

(w640)

Invitatul lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%” este profesorul Armand Goșu, cercetător asociat în cadrul Consiliului german pentru politică externă de la Berlin. Armand Goşu predă cursuri la Facultatea de Științe Politice a Universității din București şi este expert în istoria spațiului rus, sovietic și post-sovietic. ​

(w640)

„Încercăm să aflăm lucruri de bază, informații limpezi, să înțelegem motivele care au dus la actuala stare de fapt”, ne convinge Cătălin Ştefănescu.

(w640)

Cine sunt ucrainenii? Care e trecutul Ucrainei? Care sunt legăturile istorice cu Rusia? Ce s-a întâmplat în Crimeea, în 2014? Sunt întrebări la care vom găsi răspuns cu ajutorul profesorului Armad Goşu, tot la „Garantat 100%”. Şi mai important: vom afla şi înţelege care este influența asupra României a acestor evenimente în plină desfășurare.

(w640)

„Ucraina este garanţia că Rusia nu mai vine ca un tăvălug, cum a venit în istorie, vreme de un secol”, susţine Armand Goşu, invitatul lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%". Mai multe aflăm duminică, de la ora 23.00, la TVR 1.

TVR +
Canalul TVR YouTube