loader
Foto

Larisa Iordache a câştigat argintul în proba de sărituri la CE de la Moscova!

TVR1, TVR HD şi TVR+ transmit finalele pe aparate ale CE de gimnastică artistică de la Moscova

 

ACTUALIZARE: Larisa Iordache a câştigat din nou o medalie de argint la CE de gimnastică de la Moscova. După argintul de ieri de la individual-compus, Larisa a terminat pe locul al doilea şi în proba de sărituri, terminând la egalitate cu Noel van Klaveren din Olanda. Titlul european a fost câştigat de Giulia Steingruber cu un total de 14.750.

Felicitări!

Intraţi pe pagina de Facebook TVR1 şi transmiteți mesajele voastre gimnaştilor noştri!

(w882) Podium Sar

În concursul masculin, Flavius Koczi a obţinut locul 4 în finala la sol, deşi a avut exerciţiul cu cea mai mare dificultate din concurs - 7,00.

El a ratat însă chiar primul element acrobatic, dublu salt înainte cu echer, fiind depunctat la execuţie, unde a obţinut doar 7,666.

La acest aparat au fost acordate 2 medalii de aur, obţinute la egalitate, cu 15,333 de britanicul Max Whitlock şi israelianul de origine uzbekă Alexander Shatilov, în timp ce medalia de bronz a revenit italianului Andrea Cingolani, cu 14,900, după cea mai mică notă pentru dificultate, 6,2

Avancronica finalelor pe aparate

Pe 20 și 21 aprilie, în direct la TVR1, TVR HD și online pe TVR+, vă invităm să urmăriți finalele pe aparate ale CE de gimnastică artistică de la Moscova, după următorul program:

sâmbătă, 20 aprilie, 12.30 - Sol, cal și inele masculin / Sărituri și paralele feminin

duminică, 21 aprilie, 12.30 - Sărituri, paralele și bară masculin / Bârnă și sol feminin

După calificări, Flavius Koczi s-a calificat în finale la sărituri și sol, iar Andrei Muntean la paralele, cu a doua notă din concurs. În întrecerea feminină, Larisa Iordache a intrat în finale la sărituri, bârnă şi sol, iar Diana Bulimar, la bârnă şi sol.

Pe 19 aprilie, Larisa Iordache a obținut medalia de argint în concursul individual-compus la CE de gimnastică artistică de la Moscova, iar, Diana Bulimar a terminat pe locul patru.

După un exercițiu excelent la paralele, Aliya Mustafina a devenit campioană europeană, colega ei din echipa Rusiei, Anastasia Grishina, terminând pe locul 3.

Iată ce au declarat gimnastele tricolore după prima zi de concurs

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...