loader
Foto

Căsuța răsturnată, atracție pentru turiști | VIDEO

Cel mai nou obiectiv turistic din Gorj începe să aibă tot mai mulți vizitatori. Căsuța răsturnată din Bumbești-Pițic și-a deschis porțile pentru curioși și pentru amatorii de fotografii spectaculoase, cu susul în jos.

 

Nota science fiction continuă din exterior și în interior, unde toată mobila a fost pusă pe tavan spre uimirea celor care au ajuns să treacă pragul obiectivului inedit.

Căsuța răsturnată din comuna gorjeană Bumbești-Pițic și-a deschis porțile și poate fi vizitată și în interior.

Acolo totul continuă în aceeași notă ca și afară, unde turiștii văd, în primă fază, o casă cu acoperișul pe iarbă, ce pare căzută din cer. Alex Ducu a venit cu ideea de a face un obiectiv turistic unic chiar acasă la el. După câteva luni de muncă, și-a văzut visul cu ochii. Turiștii vin în număr tot mai mare să descopere ineditul obiectiv.

Înăuntru, mobila este atârnată de tavan. Tot acolo, a fost pus și parchetul. O vizită la căsuța răsturnată costă 15 lei și poate fi vizitată de șase persoane în același timp. Asta din cauza restricțiilor impuse în pandemie. Căsuța este realizată pe structură metalică și cântărește cinci tone. În curte, tânărul proprietar vrea să realizeze și un parc de aventură pentru copii.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...