loader
Foto

Galerie foto

„Caravana TVR 3”, în ţinutul Neamţului

În miez de vară, echipa TVR Iaşi a făcut primul popas la Piatra Neamţ. Ne-am întâlnit sâmbătă, 10 iulie, de la ora 17.00, cu „Caravana TVR 3”.

 

Realizatorii TV Laura Lucescu şi Vasile Arhire se întâlnesc cu oameni deosebiţi, cu preocupări diverse şi cu performanţe în domeniile lor.

(w882) copii cara

Oaspeţi în emisiune vor fi, între alţii, dramaturgul Gianina Cărbunariu, directorul Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ, remarcabilul alpinist Ticu Lăcătuşu, Ion Pârvulescu, geograf.

Ţinutul Neamţului este un spaţiu românesc cu o veche istorie, ancorat adânc în tradiţiile populare. Despre acestea vorbim la Grinţieş cu istoricul Daniel Deaconu.

Regizorul artistic al emisiunii a pregătit întâlniri agreabile cu tineri artişti din judeţul Neamţ, care încântă deja publicul din mai toată ţara.

(w882) oras neamt

Cu CARAVANA TVR 3 aflăm lucruri inedite despre Hidrocentrala ,,Dimitrie Leonida” şi despre Barajul de la Bicaz. Ideile de călătorie şi tentaţiile culturale actuale se vor regăsi, de asemenea, în reportajele realizate.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.