loader
Foto

”Cântec și poveste” din Valea Bârgăului

Vineri, 27 ianuarie, de la ora 15:00, la TVR 3, emisiunea "Cântec și poveste" a programat un popas folcloric pe Valea Bârgăului.

 

Protagonist va fi Dumitru Ciupa, un excelent interpret al folclorului tradițional de pe Valea Bârgăului și a Ilvelor, interpretând magistral cântecele și jocurile din această parte de țară la fluier, caval, ocarină și taragot.

(w882)

(w882)

Veți afla lucruri inedite, multe dintre ele în premieră, despre dragostea sa pentru valorile spirituale din ținut bârgăuan, despre drumul său artistic, despre viitorul acestor valori tradiționale, față de care avem o mare responsabilitate.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

Emisiunea vă prilejuieste posibilitatea de a cunoaște mai bine lumea satului tradițional transilvan si pe unul dintre cei mai valoroși mesageri ai săi: Dumitru Ciupa.

(w882)

Realizator: Alexandru Pugna

Producător: Radu Anghel

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...