loader
Foto

”Cântec și poveste” cu laureații Festivalului de muzică populară "Valeria Peter Predescu"

Vineri, 24 mai, de la ora 15.00, la TVR 3, în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste", v-am invitat să cunoașteți laureații celei de-a XIII-a ediții a Festivalului Național - Concurs de muzică populară "Valeria Peter Predescu".  

 

(w882)

Un număr de 22 de tineri interpreți, ce au reprezentat cele mai importante zone folclorice ale țării, au concurat în fața juriului format din specialiști în domeniu, dar și a publicului, care a hotărât premiul de popularitate.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

În această ediție a îndrăgitei emisiuni "Cântec și Poveste" i-ați cunoscut pe interpreții care au primit laurii acestui valoros festival-concurs, hotărâți de juriul de specialitate, dar și pe laureatul ales de public prin voturile acordate.

Premiul de popularitate a fost adjudecat de un concurent, ales și de juriul format din specialiști, pentru a primi un premiu special, dovadă că publicul spectator știe să aleagă concurenții valoroși.

A fost o ediție specială, prin care v-am făcut părtași la acest important festival folcloric, dedicat unei interprete-model din ținutul năsăudean: Valeria Peter Predescu.

Realizator: Alexandru Pugna

Producător: Radu Anghel

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pensia - un drept câștigat

Pensia - un drept câștigat

publicat: Marţi, 18 Iunie 2024

Aţi primit decizia de pensionare şi sunteţi nemulțumit cu privire la suma de bani care v-a fost calculată? Nu v-au fost luate în calcul toate ...

„Vară pentru voi!”: Babasha și concertele Coldplay de la București | VIDEO

Prima ediție din noul sezon ne găsește divizați: a fost sau nu a fost rasism pe Arena Națională, la concertul Coldplay? Mai mai multe în ediția ...

În premieră la TVR 1: „Război şi pace”, ecranizare BBC din 2016

Pe măsură ce conflictul Rusiei cu Napoleon atinge apogeul, cinci familii aristocratice se confruntă cu întâmplări pe cale să le schimbe viaţa ...