loader
Foto

”Cântec și poveste” cu laureații Festivalului de muzică populară "Valeria Peter Predescu"

Vineri, 24 mai, de la ora 15.00, la TVR 3, în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste", v-am invitat să cunoașteți laureații celei de-a XIII-a ediții a Festivalului Național - Concurs de muzică populară "Valeria Peter Predescu".  

 

(w882)

Un număr de 22 de tineri interpreți, ce au reprezentat cele mai importante zone folclorice ale țării, au concurat în fața juriului format din specialiști în domeniu, dar și a publicului, care a hotărât premiul de popularitate.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

În această ediție a îndrăgitei emisiuni "Cântec și Poveste" i-ați cunoscut pe interpreții care au primit laurii acestui valoros festival-concurs, hotărâți de juriul de specialitate, dar și pe laureatul ales de public prin voturile acordate.

Premiul de popularitate a fost adjudecat de un concurent, ales și de juriul format din specialiști, pentru a primi un premiu special, dovadă că publicul spectator știe să aleagă concurenții valoroși.

A fost o ediție specială, prin care v-am făcut părtași la acest important festival folcloric, dedicat unei interprete-model din ținutul năsăudean: Valeria Peter Predescu.

Realizator: Alexandru Pugna

Producător: Radu Anghel

Logo

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...