loader
Foto

Campionii României ne provoacă să fim #campioniacasa

Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Televiziunea Română lansează, începând cu data de 15 iunie 2020, campania cu premii #campioniacasa.  

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Pornind de la îndemnul “Pentru sănătatea dumneavoastră faceți mișcare cel putin 30 de minute în fiecare zi”, campania își propune conștientizarea importanței unei bune condiții fizice a fiecăruia dintre noi.

Pe parcursul a 30 de zile, mari sportivi ai României vor exemplifica, pentru publicul larg, variante clare de exerciții fizice din rutina lor, pe care le putem face oriunde timp de 30 de minute.

Participanții reprezintă diferite discipline sportive, iar printre ei întâlnim nume cu rezonanță cum sunt: Adrian Mutu, Andrei Ionuț Radu, Florin Gardoș, George Pușcaș, Tudor Băluță, Andreea Bogati, Larisa Iordache, Marian Drăgulescu, Loredana Dinu, Bernadette Szocs, Elisabeta Samara, Alin Firfirică, Andrei Rădoi, Florin Surugiu. Aceștia ne invită să le urmăm exemplul și să trăim fiecare experința unui campion în drumul lui spre performanță.

Campania presupune difuzarea, timp de 30 de zile, de luni până vineri, pe posturile Televiziunii Române, precum și pe platformele de socializare SRTV și MTS, a unor videoclipuri de 30-50 de secunde, în care campionii României se filmează efectuând diferite serii de exerciții fizice specifice disciplinei lor sportive, atractive și ușor de realizat.

Pe toată durata campaniei #campioniacasa, publicul este invitat să identifice exercițiul cheie prezent în fiecare videoclip, să se filmeze în timp ce îl execută și să trimită înregistrarea, conform regulamentului la adresa de e-mail campioniacasa@mts.ro. Publicul va fi invitat să voteze videoclipurile preferate pe platformele de socializare ale Televiziunii Române și ale Ministerului Tineretului și Sportului, cele mai votate urmând a fi premiate și difuzate în fiecare duminică pe posturile TVR, cât și pe canalele de socializare menționate. Detalii legate de regulamentul de concurs și premiile ce vor fi acordate se pot găsi pe site-ul oficial al MTS și SRTV.

Ministerul Tineretului şi Sportului provoacă și alte personalități din diferite ramuri sportive, campioni, vloggeri, să prezinte iubitorilor de sport și de mișcare rutina lor sportivă, oferind un model de viață sănătos și echilibrat.

Publicul este încurajat să practice constant o activitate fizică chiar și după ridicarea restricțiilor actuale și în același timp să nu ignore măsurile de distanțare socială. În acest sens, seriile de exerciții propuse de sportivi pot fi practicate individual acasă, în parcuri sau în orice altă locație cu respectarea măsurilor de prevenție și protecție aflate în vigoare.

Detalii suplimentare vor fi publicate pe canalele de comunicare ale Ministerului Tineretului si Sportului.

Pentru sănătatea dumneavoastră faceți mișcare cel puțin 30 de minute pe zi.”

#CampioniAcasă este o campanie de conștientizare asupra importanței unei bune condiții fizice realizată de Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Televiziunea Română.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...