loader
Foto

Campania #iubimarta, un proiect CREART – artiști, muzică, ateliere creative

Spectacole, teatru, muzică, dans, ateliere de artă pentru copii, meșteșuguri și tradiții românești reunite într-o inițiativă a Creart de a ne arăta că arta șterge distanțele, ne unește și ne dă forță în momente grele.

 

Creart se alătură campaniei #stămacasă, oferind acces gratuit publicului la ateliere de creație pentru copii, care pot fi vizionate online, pe toată durata lunii aprilie.

Atelierele de creație, susținute de trainerul Florina Mitrea, absolventă a Școlii Populare de Artă, vor fi încărcate pe paginile de Facebook Ateliere de creație și creart, în fiecare joi și duminică, de la ora 11:00, începând cu data de 9 aprilie. Denumite sugestiv, #iubimarta, atelierele vin în sprijinul întregii familii, fiecare membru putându-se, astfel, bucura de timpul petrecut în casă, alături de cei dragi, într-un mod cât mai plăcut. La finalul atelierelor, copiii mici, alături de părinți sau bunici, vor deprinde abilități creative, lucrând pe suporturi variate în tehnici cât mai diverse, care le vor pune în evidență talentul și simțul artistic. În cadrul atelierelor de pictură, publicul va descoperi secretele de compoziție ale unui tablou, iar la atelierele de artă decorativă va realiza obiecte de decor, folosind materiale pe care le avem cu toții prin casă.

Sesiunile #iubimarta aduc în online și îndrăgiți artiști din România, care ne transmit zilnic prin muzica și mesajele lor că nu suntem singuri și, deși fizic nu putem fi alături de toți cei dragi, în online avem șansa de a fi, într-un fel, împreună, fiindcă arta unește oamenii, cu iubire, optimism și speranță.

 

 

 

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...