Camelia Potec: „Cuvântul Fair-Play ar trebui folosit mai des”

TVR.RO | Luni, 08 Iulie 2019
Campioana olimpică la înot Camelia Potec a fost invitată la “Drumul Succesului”, sâmbătă, 13 iulie, de la ora 12.00, la TVR 1 și TVR HD.
Camelia Potec

S-a născut lângă Dunăre și apa a purtat-o pe Drumul Succesului.

A cucerit Medalia de Aur la Olimpiada de la Atena și alte peste 200 de titluri naționale și internaționale.

A doborât record după record. timp de 20 de ani, și a ajuns cel mai tânăr președinte de federație. Nici măcar postura de mamă nu i-a încetinit ritmul cu care conduce zi de zi Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. „Nu există scurtături. Tot prin muncă reușești”, declară campioana olimpică la înot Camelia Potec.

(w640) Camelia Po

„Eu cred că există o medalie de aur olimpică, ce poate fi câștigată de oameni în domeniile proprii de activitate”, mai spune înotătoarea, după mărturisiri impresionante despre amenințarea de a rămâne paralizată, despre renunțarea dinaintea marii victorii și despre cum a reușit să-și transforme "toată răutatea" într-o medalie de aur olimpică.

Răspunsuri și perspective spuse chiar de marea campioană și împletite cu un interviu în exclusivitate pe care antrenoarea sa, binecunoscuta Doina Sava, l-a acordat realizatoarei emisiunii, Ema Pendiuc.

Și ar mai fi ceva: „ Acel cuvânt Fair-Play ar trebui folosit mai des”, decretează, în loc de post scriptum, Camelia Potec.

(w640) Camelia Po

 

TVR +
Canalul TVR YouTube