loader
Foto

Camelia Potec: „Cuvântul Fair-Play ar trebui folosit mai des”

Campioana olimpică la înot Camelia Potec a fost invitată la “Drumul Succesului”, sâmbătă, 13 iulie, de la ora 12.00, la TVR 1 și TVR HD.

 

S-a născut lângă Dunăre și apa a purtat-o pe Drumul Succesului.

A cucerit Medalia de Aur la Olimpiada de la Atena și alte peste 200 de titluri naționale și internaționale.

A doborât record după record. timp de 20 de ani, și a ajuns cel mai tânăr președinte de federație. Nici măcar postura de mamă nu i-a încetinit ritmul cu care conduce zi de zi Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. „Nu există scurtături. Tot prin muncă reușești”, declară campioana olimpică la înot Camelia Potec.

(w882) Camelia Po

„Eu cred că există o medalie de aur olimpică, ce poate fi câștigată de oameni în domeniile proprii de activitate”, mai spune înotătoarea, după mărturisiri impresionante despre amenințarea de a rămâne paralizată, despre renunțarea dinaintea marii victorii și despre cum a reușit să-și transforme "toată răutatea" într-o medalie de aur olimpică.

Răspunsuri și perspective spuse chiar de marea campioană și împletite cu un interviu în exclusivitate pe care antrenoarea sa, binecunoscuta Doina Sava, l-a acordat realizatoarei emisiunii, Ema Pendiuc.

Și ar mai fi ceva: „ Acel cuvânt Fair-Play ar trebui folosit mai des”, decretează, în loc de post scriptum, Camelia Potec.

(w882) Camelia Po

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...

Prințesa Victoria va vizita Eurovision 2024

Prințesa Victoria va vizita Eurovision 2024

publicat: Joi, 18 Aprilie 2024

Media suedeză scrie că Victoria, Prințesa Moștenitoare a Suediei, va participa la Marea Finala a Concursului Muzical Eurovision 2024 din Malmö.