loader
Foto

Galerie foto

Calificarea Naţionalei de handbal masculin la EURO 2022, în direct la TVR

Săptămână plină de handbal la TVR: băieţii luptă pentru calificarea la EURO 2022, iar fetele continuă confruntările în Liga Florilor Mol cu turneul de la Bistriţa. Programul transmisiunilor de handbal la TVR, mai jos.

 

Lotul național de handbal masculin antrenat de selecționerul Rareș Fortuneanu are două mari provocări în această săptămână. Urmează cele două meciuri din preliminariile Campionatului European 2022: pe 28 aprilie, România va întâlni Suedia, la Sibiu, iar pe 2 mai, selecționata țării noastre se va deplasa la Podgorica, unde va întâlni reprezentativa din Muntenegru.

(w882)

„Tricolorii au încă şanse să ajungă la EURO 2022, dar au nevoie de cel puţin un punct din dubla cu vicecampioana mondială Suedia, acasă şi cu Muntenegru, în deplasare, pentru a mai spera la calificare. Cele 3 puncte pierdute surprinzător de naţionala masculină în partida cu Kosovo cântăresc greu în balanţa grupei şi misiunea se anunţă una foarte dificilă, mai ales că lipsesc din lotul nostru, din cauza accidentărilor, doi jucători importanţi – Alexandru Şimicu şi Demis Grigoraş”, jurnalistul Dragoş Cojocaru, cel care va comenta pardidele pentru TVR, ne face tabloul complet înaintea celor două meciuri ale handbaliştilor români.

(w882)

(w882)

Aşadar, miercuri, 28 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, în transmisiune directă de la Sibiu, telespectatorii pot urmări partida Suedia – România, iar duminică, 2 mai, de la 19.00, cealaltă pardidă din calificările pentru EURO 2022, în care handbaliştii conduşi de Rareş Fortuneanu întâlnesc reprezentativa din Muntenegru, tot în direct la TVR 1.

(w882)

Provocări şi pentru fete, în turneul de la Bistriţa, din Liga Florilor Mol

(w882)

Liga Florilor Mol continuă la TVR cu turneul de la Bistriţa, în care se vor disputa primele patru etape din retur. Lupta pentru podium este o bătălie în 3, între CSM Bucureşti (40 puncte), Minaur Baia Mare (37 puncte) şi SCM Rm. Vâlcea (36 puncte), echipe care nu-şi permit paşi greşiti cu nicio adversară. „Cea mai grea misiune o are echipa maramureşeană, singura echipă din România rămasă în cupele continentale, care are un program încărcat, pentru că va juca acasă în luna mai şi în final four-ul European League. Interesantă este şi lupta pentru locurile 4 şi 5, care ar putea da locuri de cupă europeană în sezonul viitor. Nu mai puţin de 6 echipe au încă şanse să prindă aceste poziţii: Gloria Buzău, Măgura Cisnădie, Dunărea Brăila, Rapid, Gloria Bistriţa şi HC Zalău”, spune jurnalistul Dragoş Cojocaru, cel care va comenta alături de Dragoş Bocanaciu partidele din Liga Florilor. La retrogradare se anunţă un retur complicat, cu meciuri de foc, mai ales că vor fi  3 echipe care retrogradează direct şi două care ajung la baraj. Duelurile directe dintre CSM Slatina, SCM Craiova, Dacia Mioveni, CSM  Galaţi, CSU Cluj şi Activ Ploieşti vor decide echipele care vor părăsi primul eşalon.

(w882)

Iată programul transmisiunilor acestei săptămâni din Liga Florilor, la TVR:

SCM Rm. Vâlcea – SCM Craiova – luni, 26 aprilie, ora 16.00 – în direct TVR 2

CSM Bucureşti – Gloria Buzău - luni, 26 aprilie, ora 18.30 – în direct TVR 1

Gloria Buzău – Măgura Cisnădie – marţi, 27 aprilie, ora 16.00 – în direct TVR 2

Rapid Bucureşti – Minaur Baia Mare - marţi, 27 aprilie, ora 18.30 – în direct TVR 1

Dunărea Brăila – HC Zalău – joi, 29 aprilie, ora 16.00 – în direct TVR 2

Gloria Bistriţa – Rapid Bucureşti - joi, 29 aprilie, ora 18.30 – în direct TVR 1

HC Zalău – CSM Bucureşti – sâmbătă, 1 mai, ora 11.00 – în direct TVR 2

Minaur Baia Mare – SCM Râmnicu Vâlcea - sâmbătă, 1 mai, ora 16.00 – în direct TVR 1.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...