loader
Foto

Călătoria Australiei către Eurovision 2021 | VIDEO

În aprilie, radiodifuzorul SBS a confirmat că Montaigne, câștigătoarea Eurovision - Australia Decide 2020, va avea un bilet dus-întors la Rotterdam în 2021 și o altă șansă de a reprezenta Australia la Eurovision Song Contest.

 

Montaigne este ocupată să lucreze la piesa ei pentru Eurovision 2021. SBS nu a spus exact cum va fi decisă piesa lui Montaigne pentru Rotterdam.

Montaigne - Don't Break Me - Eurovision 2020

La începutul lunii septembrie, ea a împărtășit suișurile și coborâșurile emoționale pe care le-a trăit de când a aflat că Eurovision 2020 a fost anulat. Montaigne nu este convinsă că totul va reveni la normal anul viitor.

Montaigne: „Am fost îngrozită, dar ... sunt resemnată de posibilitatea de a nu cânta niciodată în Eurovision”.

Paul Clarke, actualul director creativ al Eurovision - Australia Decide, a declarat: „Este minunat să știm cu siguranță că Australia va putea să-l înveselească pe Montaigne la Eurovision 2021 și suntem încântați să lucrăm cu ea la o nouă piesă”.

Radiodifuzorul a mai anunțat că producătorii finalei naționale „Eurovision - Australia Decide ” intenționează să revină cu spectacolul în 2022, anul acesta fiind anulat.

Paul Clarke, actualul director creativ al Eurovision - Australia Decide, a mai declarat: „Avem toate intențiile de a readuce spectacolul pe Coasta de Aur în 2022 mai mare și mai bun ca niciodată”.

***

foto credit: wiwibloggs.com

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, vă invităm să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...