Căile iubirii - un film despre puterea dragostei, la TVR 2

TVR.RO | Vineri, 19 Februarie 2021
Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 20.10, TVR2 a difuzat filmul american din 2013 în regia lui Will Wallace, cu Breann Johnson, Luke Perry, Glen Powell şi Bill Paxton în rolurile principale

Dramă, adaptare a nuvelei "Francois le Champi" de George Sand. Într-un orăşel din Texas, un tânăr cuplu de fermieri – Maddie şi Carl – îl ia în grijă pe Francis, un copil orfan care-şi doreşte cu disperare o familie. Maddie se ataşează imediat de băiatul harnic şi cuminte, încercând să compenseze prin blândeţe comportamentul adesea brutal al soţului ei. Anii trec, Francis se transformă într-un tânăr chipeş şi responsabil, iar relaţia apropiată dintre el şi Maddie începe să-i stârnească bănuieli lui Carl. Confruntat cu acuzaţii mincinoase, Francis e nevoit să plece de la fermă pentru a salva reputaţia lui Maddie şi încearcă să-şi croiască propriul său drum, dar ştie că inima i-a rămas acasă.

CĂILE IUBIRII (RED WING - SUA, 2013)
Regia: Will Wallace
Cu: Breann Johnson, Luke Perry, Glen Powell, Bill Paxton

Rolul lui Carl, proprietarul fermei şi tatăl adoptiv al lui Francis este interpretat de Luke Perry, cunoscut în România ca actorul care a dat viaţă personajului Dylan din serialul "Beverly Hills  90210".

Peste circa două săptămâni, mai precis în 4 martie 2021, se împlinesc 2 ani de la moartea sa. În 2015, Luke Perry a fost diagnosticat cu celule precanceroase, în urma unei colonoscopii. Actorul începuse să mănânce sănătos și să facă sport, dar a murit în 2019, la 52 de ani, în urma unui atac cerebral masiv.

 

TVR +
Canalul TVR YouTube