Bunele maniere în secolul XXI – tema săptămânii la „Nadine”

TVR.RO | Luni, 25 Noiembrie 2019
Invitaţi din diferite domenii vin la „Nadine” în săptămâna 25-29 noiembrie, să discute pe marginea acestui subiect. Nadine ne dă întâlnire de luni până vineri, de la ora 18.35, la TVR 1 şi TVR 1 HD.
Nadine

Cum ne purtăm în societate? Cât de mult contează cei şapte ani de acasă? Cine poartă răspunderea comportamentului tinerilor – şcoala sau familia? Cum ne îmbrăcăm în funcţie de evenimente? Cum ne manifestăm la restaurant? Ce înseamnă să fii „domn” în ziua de astăzi? E desuet să mai deschizi portiera maşinii pentru a intra o femeie? Dar să oferi locul cuiva într-un mijloc de transport în comun? Bunele maniere au luat, cu fiecare epocă, forma pe care le-au dat-o societăţile vremii. Ce s-a păstrat şi ce s-a pierdut în timp aflăm în ediţiile emisiunii Nadine de săptămâna aceasta, cu tema „Bunele maniere în secolul XXI”. Nadine şi invitaţii ei ne aşteaptă la TVR 1 şi TVR 1 HD, de luni până vineri, în direct, de la ora 18.35.

Stilistul Adina Buzatu şi vedeta TVR Virgil Ianţu deschid seria întâlnirilor la Nadine, pe 25 noiembrie. Marţi, ne bucurăm de prezenţa extravagantă a Aurorei Nicolau – alias Kera Caliţa, gazdă şi personaj de poveste într-un restaurant emblematic al micului Paris – şi de cea a pianistei Mădălina Slav, imaginea culturală a României în Elveţia. Actriţa Monica Davidescu şi atleta Violeta Beclea Szekely vin în platoul găzduit de Nadine miercuri, pe 27 noiembrie, iar joi ne vorbesc criticul de film Irina Margareta Nistor şi Cornel Ilie, sufletul trupei VUNK. Ediţia ce încheie săptămâna îi aduce pe hip-hoperul Cabron şi pe interpreta şi vedeta tv Alina Sorescu.

Cât de importante sunt bunele maniere în secolul vitezei aflăm săptămâna aceasta, la Nadine. Emisiunea se vede în direct la TVR 1 şi TVR 1 HD, de la ora 18.35.

TVR +
Canalul TVR YouTube