loader
Foto

"Breaking Fake News!": Moscova amenință cu iminența celui de-al Treilea Război Mondial | VIDEO

Duminică, 9 iunie, ora 19.00, Marian Voicu v-a propus să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News!" la TVR 1. Iminența unui nou război mondial, importanța Crimeei, teorii ale conspirației după arestarea lui Trump se numără printre subiectele acestei ediții.

 

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a acordat Ucrainei permisiunea de a folosi armele americane pentru a lovi obiective militare din Rusia implicate în ofensiva asupra Harkovului, cel de-al doilea mare oraș al Ucrainei, aflat la 20 de km de graniță. Poziții similare au exprimat Germania, Marea Britanie, Franța, Polonia, Finlanda și țările baltice. Moscova a răspuns amenințând cu folosirea armelor nucleare tactice și iminența celui de-al Treilea Război Mondial.

(w882) Sperlea

Invitat: Florin Șperlea, analist militar

Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram: Crimeea, mulți stăpâni, un singur pământ
Crimeea este considerată Perla Mării Negre și a fost mult disputată de a lungul istoriei - războaiele Crimeii stau mărturie. De ce această fâșie de pământ este atât de importantă aflăm la 10 ani de la anexarea sa ilegală de către Rusia.

(w882) Trump 8

Conspirația săptămânii, cu Tatiana Țarfulea: Trump și „12 oameni furioși"

La o zi după ce Donald Trump a fost condamnat pentru toate cele 34 de capete de acuzare, devenind primul fost președinte american condamnat penal, el a ținut un discurs plin de afirmații false și teorii ale conspirației.

Revista presei fake, cu Horia Grușcă

Oficialii armatei israeliene susţin că bombele lansate în apropierea unei tabere de refugiaţi din Gaza nu ar fi putut cauza incendiul devastator care a ucis 45 de civili palestinieni. O investigaţie jurnalistică îi contrazice.Între timp, propagandiştii Kremlinului fac risipă de imaginaţie: ucrainenii şi-ar întări armata cu voluntari aduşi din Africa, iar soldaţii ruşi nu trebuie să se teamă de moarte, pentru că le este garantat miracolul Reînvierii.

***

Producător și moderator: Marian Voicu

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pensia - un drept câștigat

Pensia - un drept câștigat

publicat: Marţi, 18 Iunie 2024

Aţi primit decizia de pensionare şi sunteţi nemulțumit cu privire la suma de bani care v-a fost calculată? Nu v-au fost luate în calcul toate ...

„Vară pentru voi!”: Babasha și concertele Coldplay de la București | VIDEO

Prima ediție din noul sezon ne găsește divizați: a fost sau nu a fost rasism pe Arena Națională, la concertul Coldplay? Mai mai multe în ediția ...

În premieră la TVR 1: „Război şi pace”, ecranizare BBC din 2016

Pe măsură ce conflictul Rusiei cu Napoleon atinge apogeul, cinci familii aristocratice se confruntă cu întâmplări pe cale să le schimbe viaţa ...