loader
Foto

"Breaking Fake News!": Moscova amenință cu iminența celui de-al Treilea Război Mondial | VIDEO

Duminică, 9 iunie, ora 19.00, Marian Voicu v-a propus să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News!" la TVR 1. Iminența unui nou război mondial, importanța Crimeei, teorii ale conspirației după arestarea lui Trump se numără printre subiectele acestei ediții.

 

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a acordat Ucrainei permisiunea de a folosi armele americane pentru a lovi obiective militare din Rusia implicate în ofensiva asupra Harkovului, cel de-al doilea mare oraș al Ucrainei, aflat la 20 de km de graniță. Poziții similare au exprimat Germania, Marea Britanie, Franța, Polonia, Finlanda și țările baltice. Moscova a răspuns amenințând cu folosirea armelor nucleare tactice și iminența celui de-al Treilea Război Mondial.

(w882) Sperlea

Invitat: Florin Șperlea, analist militar

Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram: Crimeea, mulți stăpâni, un singur pământ
Crimeea este considerată Perla Mării Negre și a fost mult disputată de a lungul istoriei - războaiele Crimeii stau mărturie. De ce această fâșie de pământ este atât de importantă aflăm la 10 ani de la anexarea sa ilegală de către Rusia.

(w882) Trump 8

Conspirația săptămânii, cu Tatiana Țarfulea: Trump și „12 oameni furioși"

La o zi după ce Donald Trump a fost condamnat pentru toate cele 34 de capete de acuzare, devenind primul fost președinte american condamnat penal, el a ținut un discurs plin de afirmații false și teorii ale conspirației.

Revista presei fake, cu Horia Grușcă

Oficialii armatei israeliene susţin că bombele lansate în apropierea unei tabere de refugiaţi din Gaza nu ar fi putut cauza incendiul devastator care a ucis 45 de civili palestinieni. O investigaţie jurnalistică îi contrazice.Între timp, propagandiştii Kremlinului fac risipă de imaginaţie: ucrainenii şi-ar întări armata cu voluntari aduşi din Africa, iar soldaţii ruşi nu trebuie să se teamă de moarte, pentru că le este garantat miracolul Reînvierii.

***

Producător și moderator: Marian Voicu

Logo

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...