loader
Foto

Galerie foto

Brazilia a cucerit a patra Cupă a Confederaţiilor, după ce a zdrobit Spania în finală

Finalele Cupei Confederaţiilor s-au transmis pe 30 iunie, în direct la TVR 1 , TVR HD şi online, pe TVR+

 

Actualizare 1 iulie 2013: Brazilia a câştigat pentru a patra oară Cupa Confederaţiilor, şi a treia oară la rând, după ce a umilit Spania în finala de pe Maracana, scor 3-0 (2-0), graţie unei duble a lui Fred ('2, '47), respectiv a unui gol superb înscris de noul jucător al Barcelonei, Neymar ('44).

În finala mică, Italia s-a impus cu 3-2 în faţa Uruguay-ului, la loviturile de departajare.

28 iunie 2013

Brazilia va întâlni Spania în finala mare a Cupei Confederaţiilor 2013, după ce miercuri seară Spania a dispus de Italia în cea de-a doua semifinală a competiţiei. Spania s-a calificat în premieră în finala Cupei Confederaţiilor, meciul urmând să se joace, duminică noapte, de la ora 01.00, la Rio de Janeiro. Partida va fi transmisă în direct la TVR 1, TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro, comentariul fiind asigurat de Marian Olaianos şi Dragos Bocanaciu.

Finala mică se va disputa între echipele Italiei şi Uruguayului, tot duminică, de la ora 19.00, în Salvador. Meciul va fi transmis în direct la TVR HD şi www.tvrplus.ro, iar TVR 1 va difuza partida de la ora 21.00. Pentru telespectatorii TVR, meciul va fi comentat de Emil Hossu-Longin şi Bogdan Tomulică.

Evenimentul fotbalistic al anului a ajuns la final. Miercuri, 26 iunie, şi joi, 27 iunie, au avut loc cele două semifinale ale Cupei Confederaţiilor, transmise în direct la TVR 1, TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro. Prima semifinală a Cupei Confederaţiilor 2013, disputată miercuri, la Belo Horizonte, între reprezentativele Braziliei şi Uruguayului, s-a încheiat cu victoria ţării gazdă, cu scorul de 2-1 (1-0). Naţionala de fotbal a Braziliei s-a calificat astfel în a cincea finală din istorie în Cupa Confederaţiilor şi a treia consecutivă . Golurile au fost marcate de Fred ('41) şi Paulinho ('86), respectiv Edinson Cavani ('48). Oaspeţii au ratat un penalty prin Diego Forlan ('15).

Joi, în cea de-a doua semifinală, Spania a dispus de Italia cu scorul de 7-6 (0-0, 0-0), după executarea loviturilor de departajare. Victoria ibericilor, la Fortaleza, a fost adusă de penalty-urile reuşite de Xavi Hernandez, Andres Iniesta, Gerard Pique, Sergio Ramos, Juan Mata, Sergio Busquets şi Jesus Navas. Italienii au punctat cu multă siguranţă prin Antonio Candreva, Alberto Aquilani, Daniele de Rossi, Sebastian Giovinco, Andrea Pirlo, Riccardo Montolivo, dar Leonardo Bonucci  a şutat peste poartă. Spania se află la doar a doua participare la Cupa Confederaţiilor, după ediţia din 2009.

Intră pe pagina de Facebook TVR1 şi susţine+ţi echipa favorită!

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Drama „Marocco/Mikado” (2021), în 4 aprilie, la TVR Cultural: Într-un șir de întâmplări în care toți au avut intenții bune, dar totul se sfârșește cu moarte, cine e vinovatul?

Dramele „Femei obișnuite” (2019), „Marocco/Mikado” (2021) și „Pather Panchali” (1955) sunt propunerile TVR Cultural pentru telespectatori, în ...